(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointiharjoittelija, Barona Engineering
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2018

Barona Engineering on pieni, dynaaminen tiimi, joka hakee joukkoonsa nyt rohkeaa, työtavaltaan tavoitteellista ja huumoria kestävää tiimipelaajaa – rekrytointiharjoittelijaa. Barona Engineering on yksi Barona Teollisuus Oy:n tiimeistä.

Rekrytointiharjoittelijana pääset osallistumaan niin rekrytointiprosessin kuin työsuhteen elinkaaren hoitamiseen. Tehtäviisi kuuluu mm. työpaikkailmoitusten teko, hakijakontaktointi ja -viestintä, hakemusten käsittely, haastattelut ja työtodistusten teko.

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään jatkuvasti kehittyviä järjestelmiä ja olet aitiopaikalla (Helsingin ytimessä, Töölonlahdenkadulla, toisessa kerroksessa) seuraamassa työelämän trendejä ja erityisesti tekniikan ja teollisuuden kehittymistä. Toivommekin, että sinulla on vahvat it-taidot ja aito kiinnostus rekrytointiin ja eri toimialoihin tutustumiseen, etenkin ”insinöörimaailmaan”! Eduksesi onkin, jos opiskelet teknistä alaa mutta olet ”ihmissuuntautunut”.

Oletko itseohjautuva, vuorovaikutustaitoinen ja energinen? Selviydytkö yllättävistäkin tilanteista ratkaisuhakuisesti ja hymysi hyytymättä? Oletko luonteva kontaktin ottaja niin puhelimessa kuin kasvokkain? Onko sinulla sujuva suomen kielen taito ja hyvä englannin taito?

Toivomme, että voit aloittaa harjoittelun jo toukokuussa.

Barona Engineering tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä rekrytoinnin osaajaksi alansa huippuyrityksessä, sen huipputiimissä!

Lisätietoja antaa tarvittaessa Kristiina Vormala Barona Engineering'iltä (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.