(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointiassistentti
Barona HR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Hei sinä tuleva rekrytoinnin ammattilainen! Oletko korkeakouluopintojesi loppusuoralla ja onko kiinnostuksesi rekrytointialaa kohtaan opintojen tai työn ohella kasvanut? Haluatko päästä kasvattamaan osaamistasi pienessä tehotiimissä, jossa kaveria ei jätetä? Mikäli nyökyttelet nyt ”kyllä”, kannattaa jatkaa lukemista!

Haemme nyt tiimiimme kokoaikaista rekrytointiassistenttia määräaikaiseen, projektiluontoiseen työsuhteeseen kesäkuun 2021 loppuun saakka. Työsuhteen tarkempi aloitus sovitaan erikseen valittavan henkilön kanssa, mutta toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Toimipisteemme on Helsingin ydinkeskustassa, mutta poikkeusolojen aikana työskentelemme pääosin kotikonttoreilta käsin etänä.

Mitä uusi tehtäväsi pitää sisällään?

Olet osa HR-palveluratkaisut -yksikköämme ja pääset osaksi Barona Attractin tiimiä, joka työskentelee RPO (Recruitment Process Outsourcing) -ratkaisujen parissa. Rekrytointiassistenttina tehtäväsi on tukea tiimiämme käynnissä olevissa eri asiakkaille tuottamissamme rekrytointiprojekteissa ja niiden operatiivisessa toteuttamisessa. Työntehtäviäsi ovat muun muassa työpaikkailmoitusten kirjoittaminen ja julkaisu, esimies- ja ehdokasviestintä, videohaastattelujen ja haastattelujen hallinnointi, suosittelusoitot, työsopimusten valmistelu sekä muut rekrytoinnin avustavat tehtävät.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan Suomen suurimmassa rekrytointipalvelualan yrityksessä, energisessä ja pienessä tehotiimissä, joka opastaa ja auttaa sinua työtehtävien omaksumisessa koko työsuhteesi ajan. Työtämme ohjaavat meidän kaikkien baronalaisten yhteiset arvomme: rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen. Tiimimme on osa suurempaa yksikköä, joten ydintiimisi lisäksi pääset tutustumaan myös moniin muihin huippuosaajiin aina rekrytoijista toimistomme hierontatuoliin!

Millaista työkaveria etsimme?

Tehtävä sopii mainiosti esimerkiksi juuri valmistuneelle tai valmistumisen kynnyksellä olevalle korkeakouluopiskelijalle, jolla on palava halu kerryttää osaamista rekrytointien maailmasta ja innokkuutta projektityötä kohtaan. Sinulla on kokemusta toimistotyöstä ja tämän lisäksi ensiluokkaisen asiakaspalvelun tuottamisesta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksesi. Koska työskentelemme asiakkaidemme eri järjestelmissä, olet tietoteknisesti näppärä ja uusien järjestelmien omaksuminen onnistuu sinulta nopeasti.

Tahdomme löytää tiimikaverin, joka on aidosti kiinnostunut yhdessä tekemisestä, rekrytointeihin liittyvistä työtehtävistä sekä projektityöskentelystä. Emme edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta alalta, vaan meille tärkeintä on asenteesi sekä kiinnostuksesi alaa ja oppimista kohtaan! Voitat meidät puolellesi, kun olet oma itsesi ja valmis sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin. Laadukas tekeminen ja asiakaspalvelu ovatkin työntekoasi ja motivaatiotasi ohjaavia voimia ja avoin vuorovaikutus sekä tiimityöskentely lähellä sydäntäsi. Et pelkää kysyä apua, jos jokin asia askarruttaa, mutta tarpeen tullen pystyt myös työskentelemään ja hakemaan tietoa itsenäisesti.

Työn määrä vaihtelee viikoittain projektien vaiheiden mukaan ja tehtävä vaatiikin joustavuutta sekä priorisointikykyä: välillä tekemisen tahti on hektistä ja erilaajuisia urakoita viedään maaliin nopeallakin aikataululla, kun taas joskus päivä hurahtaa rutiinitehtävien parissa. Osaat siis asennoitua vaihteleviin tilanteisiin, työskentelytyylisi on järjestelmällinen ja langat pysyvät käsissäsi, oli niitä sitten enemmän tai vähemmän – solmuilla tai ilman. Vauhdikkaissakin päivissä tukenasi on aina oma tiimisi, joka vetää tiiviisti yhtä köyttä oltiin sitten etänä taikka toimistolla.

Kuulostaisiko tämä seuraavalta työpaikaltasi?

Saat näköalapaikan alan johtavan toimijan palveluksessa, puhumattakaan erinomaisista kasvumahdollisuuksista erilaisiin rooleihin yhteisömme sisällä. Meillä uskotaan yhdessä tekemiseen, työkavereiden tukemiseen ja tsemppaamiseen - takaamme, että päivittäiset gif-kiintiösi tulevat työpäiviesi aikana täyteen!

Mikäli tämä tehtävä kuulostaisi juuri sinulta ja kokisit olevasi nappivalinta osaavaan, iloiseen ja huumorintajuiseen joukkoomme, toivottavasti kuulemme sinusta pian! Voit hakea tehtävään joko chattailemalla hetken urasivustomme alalaidasta löytyvän rekrybotin kanssa ja liittämällä keskustelun lopuksi mukaan CV:si tai jättämällä hakemuksen urasivustomme kautta. Hakuaikaa on 8.11.2020 saakka, mutta ei kannata aikailla, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Jos jokin jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa tiistaina 3.11. klo 14:30-15:30 ja torstaina 5.11. klo 14:30-15:30 Team Lead Laura Niemelä, puh. 050 307 6852.

Emme malta odottaa työskentelyä kanssasi!