(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointiassistentti
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Oletko kiinnostunut rekrytointityöstä ja kasvavasta henkilöstöpalvelualasta?

Tunnetko mielenkiintoa työsuhdeasioihin ja siihen liittyvään lainsäädäntöön?

 

Haemme RTK-Henkilöstöpalvelut Oy Varkauden toimistolle

Rekrytointiassistenttia / Rekrytointivastaavaa

vahvistamaan osaavaa Itä-Suomen tiimiämme.

 

Työtehtävät pitävät sisällään rekrytointiprosessin hoitamiseen liittyviä perustehtäviä kuten työnhakijoiden kontaktointia ja haastatteluita, sopimusten tekoa, työsuhteiden hallintaan liittyviä avustavia tehtäviä sekä toimistotöitä. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä muun organisaation kanssa ja pääset osallistumaan alueellisesti koko organisaatiota koskevaan toiminnan suunnitteluun ja tuloksen tekemiseen.

Olemme arvojemme mukaisesti työelämän rohkea uudistaja, joka satsaa laatuun ja haluaa olla mukana myös yhteiskuntavaikuttamisessa. Työmme on ihmisten auttamista työurien eri vaiheissa sekä mutkattoman ja henkilökohtaisen kokemuksen tuottamista niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemme sekä työnhakijoillemme.

Rekrytointiassistentin työssä korostuvat hyvät tietotekniset ja sosiaaliset taidot. Olet luonteeltasi asiakaspalvelu- ja tiimihenkinen, et pelkkää tarttua asioiden hoitoon ja otat mielelläsi vastuuta oman työsi johtamisesta sekä haluat kehittyä ja oppia paljon uutta. Toivomme hakijalta esim. kaupallisen puolen koulutusta ja/tai kokemusta henkilöstöasioiden parissa työskentelemisestä.

Tarjoamme vakituisen kokoaikaisen työsuhteen huipputiimissä, jossa mahdollisuus päästä kouluttautumaan ja kasvamaan alan asiantuntijaksi. Toivomme valitun hakijan pystyvän aloittamaan työssään viimeistään vuoden vaihteessa.

Jätä hakemuksesi hakulinkin kautta palkkatoivomuksineen 10.11. mennessä. 

Lisätietoja tehtävää liittyen antaa aluejohtaja Anne Mykrä puh. 045 203 3790 seuraavasti:

ke 23.10. klo 13-14, pe 25.10. klo 14-15, ke 30.10. klo 16-17 ja ti 5.11. klo 11-12 välisinä aikoina.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.