(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointiassistentti
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018
VMP Varamiespalvelu on yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Olemme kehittäneet toimialaa jo 30 vuotta ja henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille on ydinosaamistamme. Tarjoamme työtä ja toimeentuloa vuosittain noin 4 000 asiakasyrityksen palveluksessa noin 24 000 henkilölle.
Toimenkuva
Haemme nyt VMP Jyväskylän toimipisteeseemme

REKRYTOINTIASSISTENTTIA

määräaikaiseen työsuhteeseen!
Odotamme sinulta
Rekrytointiassistentin tehtävään kuuluu työskentely rekrytointitiimissämme moninaisten työtehtävien parissa. Työssäsi tuet itsenäisellä ja auttavalla työskentelyotteellasi muun HR- henkilöstömme töiden sujuvuutta. Autat rekrytointiprosessien läpivientiä ja osaltasi vahvistat asiakastyytyväisyyttä asiakkaissamme. Tehtävän luonne edellyttää hyvää ja avointa kommunikointia, muiden toimistomme työntekijöidemme kanssa sekä kykyä nopeatempoisessa työympäristössä työskentelyyn.
Koulutus ja työkokemus
Edellytämme hakijalta kokemusta henkilöstöpalvelualalta.
Muut tiedot
Hae paikkaa 31.5.18 mennessä täyttämällä hakemus sivuillamme tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen kalle.luukkonen@vmp.fi otsikolla "Rekrytointiassistentti". Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
31.12.2018
Lisätietoja
Kalle Luukkonen, Kalle.Luukkonen@vmp.fi, 040-5955300
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2018 mennessä.