(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointiassistentti - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Etsimme rekrytointiassistenttia Vantaalla sijaitsevalle tunnetulle ja kansainväliselle asiakasyrityksellemme. Tehtävä on osa-aikainen maanantaista perjantaihin ja työtä on arviolta 15-20h viikossa klo 15-20 välisenä aikana sopimuksen mukaan. Tehtävä liittyy rekrytointiprojektiin, joka käynnistyy elokuussa ja sopimus jatkuu projektin etenemisestä riippuen nykyisen arvion mukaan vuoden 2018 loppuun asti. Jatko on mahdollinen.

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä vastuullasi on taustatyön tekeminen rekrytointiprojektin kohderyhmään liittyen sekä laadukas ja ammattimainen osaajien lähestyminen puhelimitse. Tavoitteenasi on luoda ensiluokkainen vaikutelma brändistä ja yrityksestä työnantajana sekä kirkastaa yrityksen tarjoamia työmahdollisuuksia asiantuntijatason tehtävien parissa. Tämän lisäksi tässä tehtävässä pääset koordinoimaan mahdollisia haastatteluita ja tapaamisia asiakasyrityksen kanssa.

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta erinomaista asiakaspalveluasennetta, research-kokemusta sekä kykyä kommunikoida hienovaraisesti potentiaalisten osaajien kanssa. Lisäksi odotamme sinulta projektinhallintataitoja, pitkäjänteisyyttä, luotettavuutta sekä rohkeutta tarttua toimeen ja lähestyä ihmisiä. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta ja projektiluonteisesta työstä ovat tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn mukavassa työyhteisössä, jossa työpanostasi arvostetaan. Lisäksi tarjoamme sinulle tehtävään kattavan perehdytyksen, viihtyisät työskentelytilat sekä työpaikan erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Jennika Lehtinen, puh. 030 6090 593 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 13.8.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.