Rekrytointiassistentti rakennusalalle
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Kiinnostaako sinua monipuolinen työ rekrytointialan johtavassa yrityksessä? Pidätkö sosiaalisista tilanteista ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot? Barona Rakennus etsii pääkaupunkiseudun tiimiin rekrytointiassistenttia.

Työnkuvaus:

Tehtävä on monipuolinen ja työtehtävät koostuvat muun muassa rekrytoinnista, yhteydenpidosta työntekijöihin sekä muista henkilöstöpalvelualan päivittäisistä työtehtävistä. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Tikkurilassa.

Mitä haemme?

Haemme oma-aloitteista ja positiivisella asenteella varustettua tiimipelaajaa. Tehtävä edellyttää organisointikykyä, huolellisuutta ja motivaatiota myös rutiiniluonteisia tehtäviä kohtaan. Rakennusalan tuntemus tai työkokemus rakennusalalta on eduksesi, mutta ei välttämätöntä työpaikan saamiseksi.

Työtehtävät edellyttävät asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua auttaa, sillä työssä ollaan päivittäin yhteydessä työntekijöihimme ja asiakkaisiimme niin suomeksi kuin englanniksi. Meille tärkeintä on löytää huippu tyyppi, joka asenteellaan ja olemuksellaan pystyy entisestään vahvistamaan ammattitaitoista ja kannustavaa työyhteisöämme.

Tarjoamme:

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan menestyvässä yrityksessä, jossa vapaus ja vastuu toteutuvat aidosti. Meillä tehdään töitä energisessä työporukassa; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Pystyt kokonaisvaltaisesti itse vaikuttamaan työhösi - työaikoihin sekä työnkuvaasi. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat oppia uutta. Tuemme työntekijöitämme liikkumaan ja voimaan hyvin, tarjoamme muun muassa liikunta- ja ateriaedun.

Työt alkavat joustavasti heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on aluksi määräaikainen vuoden loppuun ja sen jälkeen on mahdollista työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Mikäli koet olevan sopiva henkilö tehtävään ja työ herätti mielenkiintosi, niin jätä hakemus palkkatoiveineen järjestelmäämme oheisesta linkistä.

Haastattelut alkavat jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Rakennuksen Eetu Holma (eetu.holma@barona.fi) puh. 050 436 2353, soittoaika arkisin klo 9-12 välillä.

Soittoaika arkisin klo 9-12 välillä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1303758
  • Tehtäväalue: Henkilöstöhallinto/rekrytointi
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (eetu.holma (a) barona.fi)
  • Puhelin: 050 436 2353
  • Sijainti: Helsinki, Vantaa, Espoo