(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointiassistentti huipputiimiin
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Kiinnostaako rekrytointityö? Osaatko erottaa parhaat hakijat ja hakemukset suuresta massasta? Haluatko päästä osaksi Barona Logistiikan huippujengiä, jossa vastuu ja vapaus toteutuvat aidosti?

Haemme nyt Vantaan Tikkurilassa sijaitsevaan toimipisteeseemme oma-aloitteista ja positiivisella asenteella varustettua rekrytointiassistenttia, jonka työnkuva koostuu erilaisista rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnan tukitehtävistä. Työhakemusten läpikäyminen ja työhaastattelujen sopiminen sekä lisätietojen kysely hakijoilta puhelimitse ovat rekrytointiassistentin päätehtäviä, mutta myös esim. työtodistusten laatiminen, työntekijätietojen tallentaminen sekä muut rekrytointiin ja henkilöstöhallintaan liittyvät yleiset tehtävät voivat kuulua työtehtäviin. Osaamisen karttuessa vastuuta on myös mahdollisuus saada lisää ja työnkuvaa muokata omien kiinnostusten ja vahvuuksien mukaiseen suuntaan.

Meillä menestyy henkilö, joka on sosiaalisesti lahjakas, huumorintajuinen, omatoiminen, huolellinen, ahkera ja tunnollinen tiimipelaaja, joka kantaa aina oman vastuunsa. Työhakemusten läpikäyminen vaatii myös hyvää rutiininsietokykyä sekä taitoa erottaa parhaat hakijat suurista hakemusmassoista. Hyvät tietotekniset taidot sekä järjestelmällinen työskentelytapa ovat niin ikään tärkeitä ominaisuuksia työssä pärjäämisen kannalta. Työkielenä käytetään suomen lisäksi toisinaan myös englantia, joten molempien sujuva suullinen ja kirjallinen osaaminen on välttämätöntä.

Arvostamme hakijoiden kohdalla aiempaa logistiikka-alan työkokemusta, mutta tämä ei ole ehdoton vaatimus. Kokemusta rekrytointi- tai HR-alalta emme vaadi, sillä me koulutamme kaikkiin työtehtäviin huolellisesti ja perusteellisesti. Meille tärkeintä on löytää huippu tyyppi, joka asenteellaan ja olemuksellaan pystyy entisestään vahvistamaan ammattitaitoista ja kannustavaa rekryperhettämme. Meillä työskentelyä ohjaa aina ajatus vapaudesta ja vastuusta sekä luottamuksesta jokaista työntekijäämme kohtaan, mikä näkyy myös meillä jokapäiväisessä työssä. Toivomme, että Sinä jaat myös nämä arvot.

Rekrytointiassistentin työ on oiva ponnahduslaita rekrytointi- tai HR-uralle sekä hieno mahdollisuus nähdä millaista rekrytointityö on Suomen johtavassa henkilöstöpalvelualan yrityksessä. Tehtävää voidaan muokata myös juuri sinun toiveiden mukaiseksi. Työtä on esimerkiksi mahdollista tehdä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, säännöllisessä päivävuorossa tai vaihtelevina aikoina, toimistolta käsin tai etänä, mikä vain sinulle tuntuu sopivimmalta. Tehtävä soveltuukin hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle tradenomille tai opintojen loppusuoralla olevalle korkeakoulutasoisen kaupallisen alan opiskelijalle.

Jos tehtävä vaikuttaa mielenkiintoiselta ja koet, että olisit etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi meille viipymättä. Työssä on mahdollisuus aloittaa heti.