(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointiassistentti Baronalle
Barona HR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Oletko rekrytoinnista kiinnostunut innokas ja motivoitunut tekijä? Onko sinulle laadukas asiakaspalvelu kaiken A ja O? Mikäli nyökyttelet nyt ”kyllä”, etsimme juuri sinua energiseen ja osaavaan porukkaamme!

Haemme rekrytointiassistenttia HR-palveluratkaisut -yksikköömme määräaikaiseen työsuhteeseen pääkonttorillemme Helsingin ytimeen. Työsuhteesi on osa-aikainen ja tilanteesi mukaan voit työskennellä meillä noin 3-5 päivää viikossa. Myös määräaikaisuuden pituus sovitaan erikseen valittavan henkilön kanssa. Toivomme kuitenkin, että voit työskennellä kanssamme ainakin huhtikuun 2020 loppuun.

Työpisteesi odottaa finanssialan asiakkuustiimissämme, jossa tulet osallistumaan rekrytointipalvelun tuottamiseen yhdessä tiimikavereidesi kanssa. Päätyötehtäviäsi ovat rekrytoivien esimiesten tukeminen ja neuvonta puhelimitse ja sähköpostitse, työpaikkailmoitusten kirjoittaminen ja julkaiseminen, ehdokasviestintä, suosittelusoitot, työsopimusprosessi sekä muut rekrytointituen taustatehtävät. Työtilanteesta ja kiinnostuksestasi riippuen saatat osallistua myös muihin rekrytointiprojekteihimme.

Tahdomme löytää tiimikaverin, jolla on asenne kohdillaan ja aito kiinnostus rekrytointialaa kohtaan. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi tradenomiopiskelija, jonka opiskelut mahdollistavat työskentelyn useampana päivänä viikossa. Arvostamme erityisesti energistä asennetta ja innokasta otetta tarttua tehtävään kuin tehtävään. Tehtävässä menestyminen ei edellytä aiempaa rekrytointikokemusta, mutta katsomme eduksi aiemman asiakaspalvelutyö- ja puhelintyöskentelykokemuksen. Työ on ajoittain nopeatahtista ja hektistä, joten tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, organisointikykyä, sosiaalisia taitoja, halua oppia uutta sekä motivaatiota hoitaa mallikkaasti myös rutiiniluonteiset tehtävät. Toivomme, että kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Miksi meille Baronalle? Tarjolla on nyt mielenkiintoinen tehtävä Suomen suurimmassa rekrytointipalvelualan yrityksessä, mukavassa ja nuorekkaassa tiimissä! Saat ympärillesi ihania ihmisiä, jotka opastavat ja auttavat sinut alkuun ja myös matkan varrella! Uskomme yhdessä tekemiseen, työkavereiden tukemiseen sekä tsemppaamiseen. Tehtävästä on hyvät kasvumahdollisuudet erilaisiin rooleihin yhteisömme sisällä. Meillä arvostetaan oma-aloitteisuutta, vastuuta ja vapautta, ja sinulla on mahdollisuus tehdä sovitusti myös etäpäiviä. Toimistollakin kuitenkin tapahtuu, esim. joka perjantai on tarjolla perjantaiherkut ja huolehdimme kimpassa myös taukoliikunnasta!

Haluatko päästä aloittamaan uuden vuosikymmenen meidän kanssamme? Siinä tapauksessa jätä hakemuksesi mahdollisimman pian! Jos tunnistat itsesi ylläolevasta, kerro meille miksi juuri sinä olisit tiimiimme sopiva. Kerrothan hakemuksellasi, kuinka monta tuntia viikossa ja kuinka pitkään pystyisit meillä työskentelemään. Hakuaikaa on 5.1.2020 saakka. Ei kuitenkaan kannata aikailla, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Emme malta odottaa, että saamme uuden työkaverin tiimimme ja siksi myös työt alkavat mahdollisimman pian.

Jos jokin asia jäi askarruttamaan, voit olla yhteydessä Team Leadiimme Lottaan: lotta.onninen@barona.fi / puh. 050 499 4498 ma 30.12. klo 13.30-15 tai torstaina 2.1. klo 10-11.