(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointiasiantuntija
Pihlajalinna Terveys Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Olisitko Sinä Pihlajalinnan mukavan ja hyvähenkisen rekrytointitiimin uusi vahvistus?

Pihlajalinna - perheyritykseltä tuntuva pörssiyhtiö. Meillä yhdistyvät ison ja pienen yhtiön parhaat puolet.  Vuonna 2021 täytämme pyöreät 20 vuotta, eli olemme nuoria aikuisia, ja arjessamme näkyykin ketteryys, uteliasuus ja into. Tervetuloa jakamaan tämä meidän kanssamme!

Haemme rekrytointitiimiimme KOLMEA rekrytoinnin ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan lääkärirekrytoinnista. Pihlajalinna on valtakunnallinen toimija ja nyt vahvistamme Pohjanmaan aluetta (Seinäjoki tukikohtana), Kanta-Hämeen seutua (Hämeenlinna tukikohtana) ja Pirkanmaata (Tampere tukikohtana). Työtä voi tehdä joko mainituissa toimipisteissä tai Tampereella sijaitsevasta toimistostamme käsin. Myös osittain etänä työskenteleminen on mahdollista.

Vastuullasi on rekrytointiprosessin läpivieminen ensikontaktista päätökseen asti. Olennaisin osa työtäsi on luoda jatkuvasti uusia kontakteja lääkäreihin, mikä tarkoittaa mm. puhelintyöskentelyä, tapaamisia, ja rekrytointiviestinnän suunnittelua. Olet aktiivisesti mukana myös työnantajamielikuvan kehittämisessä ja rekrytointitapahtumissa, kuten erilaisilla lääketiedepäivillä. Tulet toimimaan osana lääkärirekrytoinnin, resursoinnin ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoista koostuvaa tiimiä.

Olet asenteeltasi positiivinen, rohkea sekä palveluhenkinen, ja kannat vastuusi tiukoissakin tilanteissa. Osaat priorisoida työtehtäviä ja nautit nopeatempoisesta työympäristöstä, jossa muutokset tuovat aina mukanaan myös uusia mahdollisuuksia. Toivomme, että sinulla olisi kokemusta terveydenhuollosta, lääkärirekrytoinneista tai muista asiantuntijatason rekrytoinneista, mutta merkityksellisintä on tahto ja reipas asenne.  Saat työhösi tiimiltämme hyvän perehdytyksen ja tuen. Meidän kanssamme Sinun on hyvä tehdä työtä! Lähetäthän CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 25.11.2020 mennessä  osoitteeseen teija.santala@pihlajalinna.fi.