Rekrytointiasiantuntija
Pihlajalinna Terveys Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Rekrytointiasiantuntija

Etälääketiede-yksikkömme menestyksekäs kasvu osana Pihlajalinnaa jatkuu ja haemme vakituiseen työsuhteeseen rekrytoinnin ammattilaista vastaamaan lääkärirekrytoinnista. Vastuullasi on rekrytointiprosessin läpivieminen ensikontaktista päätökseen asti. Olennaisin osa työtäsi on luoda jatkuvasti uusia kontakteja lääkäreihin, mikä tarkoittaa mm. tapaamisia, rekrytointiviestinnän suunnittelua, puhelintyöskentelyä ja tarjousten tekemistä. Olet aktiivisesti mukana myös työnantajamielikuvan kehittämisessä ja rekrytointitapahtumissa, kuten erilaisilla lääketiedepäivillä. Tulet toimimaan osana lääkärirekrytoinnin, resursoinnin ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoista koostuvaa tiimiä, jonka esimiehenä toimii rekrytointi- ja resursointijohtaja. Toimistomme sijaitsee Espoon Leppävaarassa. Tehtävässä on mahdollisuus myös osittaiseen tai kokoaikaiseen etätyöskentelyyn – työtä voikin tehdä mistäpäin Suomea tahansa.

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on erinomaiset suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot ja pärjäät vaativissakin neuvottelutilanteissa niin kasvotusten kuin puhelimessa. Olet asenteeltasi palveluhenkinen mahdollistaja ja kannat vastuusi tiukoissakin tilanteissa. Osaat priorisoida työtehtäviä ja nautit nopeatempoisesta työympäristöstä, jossa muutokset tuovat aina mukanaan myös uusia mahdollisuuksia. Toivomme, että sinulla olisi kokemusta suorahausta, lääkärirekrytoinneista tai muista asiantuntijatason rekrytoinneista. Myös kokemus rekrytointipalveluiden tai terveydenhuoltopalveluiden myynnistä voi olla soveltuva tausta tehtävään. Edellytämme korkeakoulututkintoa ja sujuvaa ruotsin kielen osaamista.

Rekrytointiasiantuntijan tehtävässä pääset seuraamaan Suomen terveydenhuollon uudistusta eturivistä. Vaatimusten vastapainoksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden dynaamisessa ja lämminhenkisessä työyhteisössä, jossa vallitsee positiivinen tekemisen meininki ja jossa tiimin jäsenet tukevat toinen toisiaan. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Tule mukaan osaksi Pihlajalinna Etälääketieteen matkaa alan innovatiivisena ja laadukkaana edelläkävijänä sote-murroksen keskiössä.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen eveliina.mauno-tervala@pihlajalinna.fi. Otsikoi hakemuksesi ”rekrytointiasiantuntija”. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kysythän meiltä tarvittaessa lisää! Tiedusteluihin vastaa rekrytointi- ja resursointijohtaja Eveliina Mauno-Tervala, p. 050 338 1198.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot