(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointiasiantuntija
Sentraali / Oy Eniro Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Miltä kuulostaisi vastuullinen tehtävä rekrytoinnissa – tehtävässä, jossa pääset tukemaan Suomen parhaita asiakaskohtaamisia varmistamalla, että meiltä löytyy sujuvat rekrytoinnin käytännöt ja olemme jatkossakin houkutteleva työnantaja?

Tervehdys! Olen Henna ja etsin äitiyslomani sijaisuuteen aktiivista ja itseohjautuvaa rekrytoinnin intohimoista työmyyrää. Jätän minulle mieluisan työn Eniro Finlandin rekrytoinnissa tauolle 27.9.2019 alkaen noin vuodeksi toisenlaista erityisen tärkeää tehtävää hoitaakseni. Olisi mahtavaa, jos pääsisit aloittamaan perehtymisen tehtävään jo 16.9.

Tässä tehtävässä pääset todella näyttämään kyntesi! Olen viimeisen puolen vuoden aikana luonut organisaatiomme rekrytoinnin prosessit, joista pääset tehtävässäsi vastaamaan. Lankojen tulisi siis pysyä sujuvasti käsissäsi ja pidät niistä mielelläsi kiinni. Konkreettisesti tehtäväsi on toimia pääkäyttäjänä rekrytointijärjestelmässämme HR Manager Talent Recruiterissa, käsitellä saapuneita hakemuksia, vetää haastatteluja yhdessä valmentajien ja esimiesten kanssa sekä pitää huolta täsmällisestä hakijaviestinnästä. Näiden lisäksi sinun tulee olla kiinnostunut kehittämään uutta ja löytämään väyliä sujuvampien prosessien viilaukseen. Ei yksinkertaista, mutta voin kertoa, että sitäkin palkitsevampaa. Selviydyt varmasti!

Rekrytointityön lisäksi työnantajamielikuvan edelleen kehittäminen kuuluu tontillesi. Haluan, että koet somen maailman omaksesi ja inspiroidut uusien ihmisten tapaamisesta erilaisissa tapahtumissa, niin messuilla kuin oppilaitoksissakin. Kaikesta ei kuitenkaan tarvitse selviytyä yksin. Kollegani mahtavasta HR-tiimistä ovat tukenasi. 

Hienoa, jos olet ehtinyt kerätä kokemusta rekrytointiprosessien eri vaiheista ja haluat jatkuvasti pitää silmällä uusia rekrytoinnin trendejä. Ne ovat ehdottomasti eduksesi. Toivon myös, että sinulta löytyy jo jonkin verran kokemusta työnantajamielikuvan kehittämisestä. Olet ehkä aiemminkin työskennellyt hektisessä ympäristössä, jossa työt kuitenkin saatetaan loppuun saakka kiireestä huolimatta. Sujuvaa asiakaspalvelua varten toivon luonnollisesti, että puhut ja kirjoitat myös sujuvaa englantia, vaikka pääasiallinen työskentelykielemme onkin suomi. Tehtävä vaatii jonkun verran matkustamista Suomen toimipisteissämme.

Jos tehtäväni tai edellä mainitut ominaisuudet osuivat kohdallesi, kuulen sinusta erittäin mielelläni! Vastailen puhelimitse lisäkysymyksiin to 8.8, ma 12.8. ja to 22.8 klo 13-15, puh. 040 749 4884 / Henna Sjögren. Laitathan hakemuksesi tulemaan 25.8.2019 mennessä. Käyn niitä lävitse jo hakuaikana, joten helmet saattavat jäädä mieleen jo varhaisessa vaiheessa, olethan siis nopea! Nähdään pian!