(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointiasiantuntija
Pihlajalinna Terveys Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Etälääketiede-yksikkömme menestyksekäs kasvu osana Pihlajalinnaa jatkuu ja haemme vakituiseen työsuhteeseen rekrytoinnin ammattilaista vastaamaan lääkärirekrytoinnista. Vastuullasi on rekrytointiprosessin läpivieminen ensikontaktista päätökseen asti. Olennaisin osa työtäsi on luoda jatkuvasti uusia kontakteja lääkäreihin, mikä tarkoittaa mm. tapaamisia, puhelintyöskentelyä ja tarjousten tekemistä. Olet aktiivisesti mukana myös työnantajamielikuvan kehittämisessä, rekrytointiviestinnässä ja rekrytointitapahtumissa, kuten erilaisilla lääketiedepäivillä. Tulet toimimaan osana lääkärirekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoista koostuvaa tiimiä, jonka esimiehenä toimii rekrytointipäällikkö. Toimistomme sijaitsee Espoon Keilarannassa.

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on erinomaiset suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot ja pärjäät vaativissakin neuvottelutilanteissa niin kasvotusten kuin puhelimessa. Olet asenteeltasi palveluhenkinen mahdollistaja ja kannat vastuusi tiukoissakin tilanteissa. Osaat priorisoida työtehtäviä ja nautit nopeatempoisesta työympäristöstä, jossa muutokset tuovat aina mukanaan myös uusia mahdollisuuksia. Toivomme, että sinulla olisi kokemusta suorahausta, lääkärirekrytoinneista tai muista asiantuntijatason rekrytoinneista. Myös kokemus rekrytointipalveluiden tai terveydenhuoltopalveluiden myynnistä voi olla soveltuva tausta tehtävään. Edellytämme vähintään alempaa korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden nuorekkaassa ja energisessä työyhteisössä. Pääset osaksi Pihlajalinna Etälääketieteen matkaa alan innovatiivisena ja laadukkaana edelläkävijänä sote-murroksen keskiössä. Vahva tiimihenki, yhteistyö, vastuu ja vapaus korostuvat jokaisessa työtehtävässä. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen eveliina.mauno-tervala@pihlajalinna.fi. Otsikoi hakemuksesi ”rekrytointiasiantuntija”. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.