(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointiasiantuntija
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Kiinnostaisiko rekrytointityö Suomen parhaassa työpaikassa?

Haemme menestyvään tiimiimme rekrytointiasiantuntijaa, jolle tarjoamme mielenkiintoisen ja kehittyvän työn lisäksi mahdollisuuden työskennellä upeassa DNA Talossamme Helsingissä sekä mutkattomasti etätyössä. 

Me DNA:laiset olemme mutkatonta porukkaa, mutta laadukkaasta tekemisestämme emme tingi. Se vaatii tekemisen meininkiä, nopeutta ja innovatiivisuutta toimiessamme vauhdikkaasti kehittyvällä tietoliikennealalla.

Etsimämme rekrytointiasiantuntijan pääasiallinen tehtävä on antaa laadukasta ja asiantuntevaa tukea rekrytoinneissa. Rekrytointiasiantuntijamme huolehtii koko rekrytointiprosessin läpiviennistä alkaen tehtäväkuvauksen laadinnasta siihen saakka, kun uusi valittu DNA:lainen aloittaa työnsä.

Millaista tyyppiä etsimme?

Verkostoidut mielelläsi, sinulla on hyvä tilannetaju ja näkemystä henkilöstövalintoihin. Erilaiset rekrytointikanavat ja -tavat ovat sinulle tuttuja ja olet utelias löytämään uusia luovia keinoja työhösi löytääksesi parhaat osaajat DNA:n tulevaisuuden tarpeisiin. Osaat hyödyntää ketterästi somea rekrytointiviestinnässä ja samalla rakennat työantajamielikuvaamme entistäkin vahvemmaksi.

Arvostamme useamman vuoden kokemusta itsenäisestä rekrytointityöstä. Ilahdumme, jos sinulta löytyy kokemusta tietoliikennealasta sekä taskustasi löytyy CEB/SHL:n arviointityökalun sertifiointi, jota pääset hyödyntämään työssäsi.

Meillä DNA:lla on tavoitteena olla erinomainen työpaikka ja olemme kehittäneet työtapojamme ja -kulttuuriamme pitkäjänteisesti. Meidät valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work-tutkimuksen suurten yritysten sarjassa ja lisäksi olemme vastaanottaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen.

Mutkattomuus on DNA:ssamme ja arjessamme se tarkoittaa joustavuutta, avoimuutta ja luottamusta. 

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.4.2019 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Henriikka Tuomilehto puh. 044 783 4468 tai henriikka.tuomilehto@dna.fi. Tavoitat Henriikan parhaiten 8.4 klo 13-14, 12.4 klo 10-12 ja 15.4 klo 14-15.