(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointiasiantuntija
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Rekrytointiasiantuntija

Työavain 1-21-19
Vakinainen työsuhde alkaen 01.05.2019
Hakuaika päättyy 25.02.2019 kello 15:45
Rekrytointipalvelut , Kamreerintie 5 02770 Espoo
Konsernihallinto, Henkilöstö/Henkilöstöpalvelut
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Etsimme nyt joukkoomme innostunutta ja kehittämishaluista rekrytointiasiantuntijaa vahvistamaan tiimiämme toiminnan laajentuessa! Tehtävä on aluksi kolmen vuoden määräaikaisuus. Rekrytoinnin asiantuntijana osallistut kaupunkitasoisen rekrytointipalvelun kehittämiseen ja olet esimiestemme tukena koko rekrytointiprosessin ajan. Tehtävänäsi on osaltasi turvata työvoiman saatavuutta Espooseen pro aktiivisella otteella. Rekrytointiasiantuntijana autat esimiehiä tunnistamaan tarvitun osaamisvajeen. Pääset hoitamaan Espoon kaupungin rekrytointeja aina ilmoituksen suunnittelusta työsopimukseen asti. Rekrytointiprosessin aikana hyödynnät kuhunkin hakuun soveltuvia hakukanavia, määrittelet hakijoiden kelpoisuuksia, haastattelet hakijoita ja arvioit heidän soveltuvuuttaan tehtävään, koordinoit henkilöarviointiprosessia ja tuotat rekrytointiprosessiin liittyviä asiakirjoja. Työhön sisältyy lisäksi osallistuminen erilaisiin messu- ja oppilaitostapahtumiin. Rekrytointipalvelut kuuluu Espoon kaupungin henkilöstöpalveluihin, joka tarjoaa kaupunkitasoisia HR-palveluita. Muut palvelualueet ovat HR-tieto, palkanlaskenta ja palvelussuhdeneuvonta. Meillä rekrytointipalveluissa työskentelee yhteensä 15 työstään innostunutta ammattilaista. Olemme esimiehiemme tukena kaupungin noin n. 3000:ssa rekrytoinnissa ja vastaanotamme n. 50 000 hakemusta vuodessa. Käymme vuosittain noin 25:ssä messu- tai oppilaitostapahtumassa. Hoidamme myös kaupunkitasoisen rekrytointimarkkinoinnin, uudelleensijoittelua, kesätyöprosessin, oppisopimuskoulutuksen sekä järjestämme esimiehille rekrytointi- ja haastattelukoulutusta. Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on mielellään kokemusta rekrytoinneista ja ennen kaikkea innostunut ja asiakaslähtöinen sekä rohkea työote. Olet työssäsi tarkka etkä kaihda arkisiakaan rutiineja, sillä niitäkin tehtävä sisältää. Työotteesi on asiakasorientoitunut, aloitteellinen ja joustava ja sinulla on sujuvat vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot. Lisäksi olet vakuuttava esiintyjä. Tarjoamme sinulle kehitysmyönteisen, osaavan ja innostuneen tiimin tuen. Tarjoamme myös näköalan suuren kaupunkityönantajan HR-toimintoihin Espoon kaupungin työsuhde-etujen lisäksi. Videohaastattelukierros järjestetään valituille viikolla 9. Ensimmäinen henkilökohtainen haastattelukierros on 19.3., 20.3. ja 22.3..


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotutkinto.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyötaitoja, ratkaisukeskeistä, oma-aloitteista ja aikaansaavaa työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja -halukkuutta.

Arvostamme käytännön ruotsin ja englannin kielen taitoa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3032,00 €/kk + mahd. kokemuslisät
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki, joka työllistää lähes 14 000 työntekijää. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Rekrytointipäällikkö Noora Lindberg
046 877 3404
etunimi.sukunimi@espoo.fi
to 14.2. klo 13-15 ja ti 19.2. klo 8-10

Rekrytointiasiantuntija Ronja Kauppinen
050 327 7975
etunimi.sukunimi@espoo.fi
ke 13.2. klo 13-15 ja ke 20.2. klo 13-15