(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointiasiantuntija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018
ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluammekin, että kaikesta toiminnastamme välittyy "Power of Human Touch" ja sitä odotamme myös uudelta kollegaltamme rekrytointipalveluissamme.

Haluamme tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi ja tämän vision toteutuminen vaatii yrityskulttuuriimme sopivien osaajien ja talenttien löytämistä. Palkkaamme vuosittain satoja työntekijöitä ja toimihenkilöitä erilaisiin tehtäviin esim. siivouksen, kiinteistön ylläpidon, ruokailupalveluiden ja tukifunktioiden tiimeihin. Nyt vahvistamme toimintojamme Itä-Suomessa ja etsimme joukkoomme

REKRYTOINTIASIANTUNTIJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Keskeinen osa työnkuvaasi on työntekijöiden rekrytointiprosessin hoitaminen Pohjois-Savossa, Pohjois-Karjalassa ja Kainuussa. Voit hoitaa tehtävää esimerkiksi Kuopiosta tai Joensuusta käsin, mutta olemme avoimia myös muille vaihtoehdoille. Rekrytoimme vuosittain satoja työntekijöitä, kuten monipalvelutyöntekijöitä, siivoajia, sähköasentajia, kiinteistöhuoltomiehiä ja ravintolatyöntekijöitä, minkä lisäksi tarjoamme vastuullisen kesäduunipaikan sadoille nuorille. Tehtävässäsi suunnittelet rekrytoivan esimiehen kanssa hänen yksikkönsä nykyisiä ja tulevia rekrytointitarpeita, luot hakuun sopivan ilmoituksen sekä teet esimiehen kanssa suunnitelman sopivista media- ja ilmoituskanavista, olet aktiivisesti yhteydessä hakijoihin ja haastattelet esikarsimasi ehdokkaat sekä esittelet potentiaalisimmat rekrytoivalle esimiehelle

Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä sekä liiketoiminnan että koko People and Culture -yksikön kanssa. Intohimomme on rekrytointipalveluissa auttaa liiketoimintaamme löytämään oikeanlaiset osaajat rakentamaan meistä maailman paras palveluyritystä. Haluamme tehdä ISS:stä alansa houkuttelevimman työnantajan Suomessa ja tätä tavoitetta edistääksemme kehitämme myös uudenlaisia tapoja rekrytoida ja tehdä työnantajamielikuvaviestintää. Toivomme sinun osallistuvan aktiivisesti rekrytointeihin liittyvään kehitystyöhön ja tuovan tuoretta näkemystä organisaatioomme.

Arvostamme korkeakoulututkintoa sekä aikaisempaa näyttöä työntekijätason rekrytoinneista. Sinulla on osaamista rekrytointiprosessien läpiviennistä, kokemusta esimiesten kanssa työskentelystä ja heidän sparraamisestaan sekä näkemystä etsimiemme osaajien markkinoista. Uskomme, että tehtävässä menestyy henkilö, jolla on aito asiakaslähtöinen ote tekemiseen sekä kyky luovia matriisiorganisaatiossa, jossa vastaat toiminnastasi useammalle taholle. Tiimillämme on "can do"-asenne ja odotamme myös sinulta positiivista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä kykyä organisoida tehtäviäsi kentän vaatimusten mukaan. Työssäsi tulet tarvitsemaan suomen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa. Työ sisältää jonkin verran matkustamista, noin 2-4 päivää kuukaudessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta työskennellä organisaatiossa, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen, sekä pääsylippua tiimiin, joka haluaa tulla parhaaksi siinä mitä tekee.

Toivomme sinun hakevan tehtävää ohessa olevan linkin kautta viimeistään 22.7.2018. Kerro, mitä juuri sinä toisit mukanasi tiimiimme ja mikä sai sinut innostumaan tehtävästä. Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Acquisition Manager Johanna Tanskanen, 050 5901 700 arkiaamuisin klo 8-9.

Tule mukaan rakentamaan maailman parasta palveluyritystä - Hire the Human Touch!
ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -