(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointiasiantuntija
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Tiesitkö, että Helsingin yliopisto työllistää akateemisen henkilöstön lisäksi yli 3000 ammattilaista erilaisissa asiantuntija- ja tukitehtävissä? Meillä lakimiehet, eläintenhoitajat, controllerit, koodarit, hr-asiantuntijat ja laborantit, muutamia mainitaksemme, tukevat jokainen omalla työllään yliopiston yhteiskunnallisesti merkittävää perustehtävää laadukkaan tutkimuksen ja opetuksen parissa.

Etsimme nyt henkilöstöpalveluihin REKRYTOINTIASIANTUNTIJAA vastaamaan yliopiston asiantuntija- ja tukihenkilöstön hakijaystävällisestä ja tehokkaasta rekrytoinnista.

Yliopiston sisäisenä rekrytoijana toimit esimiestemme luotettavana rekrytointikumppanina tuottaen laadukasta ja asiantuntevaa rekrytointipalvelua ja -tukea erityisesti yliopistopalveluissa avoinna olevien tehtävien osalta. Yliopistopalvelut työllistää n. 800 henkilöä erilaisissa tukifunktioissa neljällä eri kampuksella. Viime vuonna haimme n. 150 uutta kollegaa työskentelemään erilaisissa yliopistopalveluiden tuki-, asiantuntija- ja päällikkötehtävissä. Tutustu toimialoihimme: https://www.helsinki.fi/fi/yliopisto/yliopistopalvelut

Rekrytointiasiantuntijana olet tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien esimiesten kanssa läpi koko rekrytointiprosessin. Määrittelet haettavia kompetensseja, laadit työpaikkailmoituksia, julkaiset ilmoituksia soveltuviin medioihin ja teet tarvittaessa suorahakua. Osallistut esimiesten kanssa haastatteluihin ja sparraat heitä läpi rekrytointiprosessin parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Vastuullasi on myös huolehtia ajantasaisesta ja informatiivisesta hakijaviestinnästä läpi rekrytoinnin. Olet omalta osaltasi eturintamassa rakentamassa yliopistomme työnantajakuvaa ja vahvistat työsi kautta myös organisaation rekrytointiosaamisen kehittymistä.

Odotamme, että sinulla on jo näyttöjä asiantuntijarekrytointien menestyksekkäästä hoitamisesta. Viihdyt nopeatempoisen työn äärellä, tuottamassa säntillistä ja laadukasta operatiivista palvelua yksityiskohtia unohtamatta. Arvostamme myös haluasi kehittää prosessejamme ja löytää uusia luovia keinoja parhaiden osaajien houkuttelemiseksi ja pitämiseksi. Tehtävässä olet jatkuvassa vuorovaikutuksessa niin tiimin, hakijoiden kuin rekrytoivien esimiestenkin kanssa, joten toivomme sinulla olevan erinomaiset yhteistyö- viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Erityisesti meitä ilahduttaa se, jos olet sinut digitaalisen maailman kanssa ja kykenevä digitaaliseen rekrymarkkinointiin. Markkinointitoimenpiteiden vaikuttavauuden ja rekrytointien seuraaminen on sinulle myös luonteva osa työtä.

Kansainvälisessä työyhteisössämme tarvitset suomen kielen lisäksi sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on myös eduksi. Asiakaspalveluhenkisyys ja korkeakoulututkinto antavat hyvän pohjan tehtävään ja ymmärrys akateemisesta toimintaympäristöstä helpottaa asettumistasi. Erityisesti meihin kuitenkin vetoaa aito halu olla mukana tukemassa Helsingin yliopiston tavoitetta nousta edelleen maailman vetovoimaisimpien yliopistojen joukossa onnistuneiden henkilöstövalintojen kautta.

Rekrytointiasiantuntijana pääset tutustumaan ainutlaatuisen asiantuntijaorganisaatiomme laajaan toimintakenttään ja saat mahdollisuuden kehittyä ja kehittää mielenkiintoisten rekrytointitehtävien parissa. Liikut työssäsi eri kampuksilla (Keskusta, Kumpula, Meilahti ja Viikki) ja voit hyödyntää myös etätyömahdollisuutta. Työyhteisöämme kuvaa myönteinen ilmapiiri, yhdessä tekeminen sekä motivaatio rakentaa hyvinvoivaa ja mielekästä työympäristöä.

Tehtävä on vuoden määräaikaisuus ja se täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Aloitusajankohdasta voidaan sopia erikseen, mutta arvostamme mahdollisuutta tarttua tehtävään nopealla aikataululla.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta Hae työpaikkaa-linkistä viimeistään 20.5.2018. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöasiantuntija Emmi Tammiluoma, 02941 22609, emmi.tammiluoma@helsinki.fi.fi 9.5. saakka ja henkilöstöasiainpäällikkö Jaana Sirkiä, 02941 23016.

 

HELSINGIN YLIOPISTO – GLOBAALI VAIKUTTAJA, YHDESSÄ.