(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointiasiantuntija, työntekijärekrytointi
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020

Haemme rekrytointiasiantuntijaa työntekijärekrytointitiimimme, Oulun toimipisteeseen. Kyseessä on noin vuoden määräaikasuun, joka saattaa jatkua myös tämän jälkeen. paikka tullaan täyttämään mahdollisimman pian.


Tehtävänkuvaasi kuuluu työntekijärekrytointiprosessin osa-alueiden itsenäinen hoitaminen ja rekrytoivan esimiehen tukeminen kulloisenkin prosessin alusta loppuun. Luot hakuun sopivan ilmoituksen sekä teet esimiehen kanssa suunnitelman sopivista media- ja ilmoituskanavista. Olet aktiivisesti yhteydessä hakijoihin ja haastattelet esikarsimasi ehdokkaat sekä esittelet potentiaalisimmat kandidaatit rekrytoivalle esimiehelle. Työnkuvaasi kuuluu keskeisesti myös uudelleensijoittamisprosessiin osallistuminen yhdessä muun rekrytointitiimin ja liiketoiminnan esimiesten kanssa. Asiantuntijana osallistut rekrytointiin kuuluvien ajankohtaisten työntekijärekrytoinnin kehityshankkeiden kehittämiseen ja jalkauttamiseen organisaatioon. Rekrytointiasiantuntijana tuet vahvasti ISS Palveluiden työnantajamielikuvan kehittämistä kaikessa tekemisessäsi. 


Menestyäksesi tehtävässä, omaat jo aiempaa työkokemusta ja näyttöä työntekijäpuolen massarekrytoinnista sekä projektien jalkauttamisesta. Olet sujuvasanainen viestijä, jolle some-kanavatkaan eivät ole vieraita. Omaat erinomaiset verkostoitumis- ja kommunikointitaidot ja pystyt priorisoimaan tehokkaasti. Tiimityö on sinulle luonnollinen työskentelytapa, mutta hallitset myös itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelyn. Käytät sujuvasti englannin kieltä, suomen kielen ohella työkielenä. Hallitset MSOffice -ohjelmat ja olet valmis matkustamaan tarvittaessa. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja reipasta otetta työhön.


Tarjoamme sinulle paikan, jossa voit kasvaa. Uskomme, että kun erilaiset osaajat tekevät saumatonta yhteistyötä, saamme aikaan ihmeitä.


Jos olet hakemamme henkilö, jätä meille hakemuksesi pian, tai viimeistään 24.1.2021 oheisen linkin kautta. Liitäthän hakemukseesi myös CV:si.

Lisätietoa tehtävästä antaa Elli Velling, puhelin 040 765 6408, tiistaina 19.1. klo 9.00-10.00.


Me tarjoamme paikan, jossa voit kasvaa. Löydä oma ISS urapolkusi!