(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointialan Sales Talent, Helsinki
Empore Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Haemme nyt omaan myyntitiimiin vahvistusta, oletko sinä tuleva kollegamme?

Tehtävänkuvaus:

Sales Talentin tehtävässä vastuullasi on Emporen myyntitiimin tukeminen myyntiprosessiemme alkuvaiheessa: Kartoitat potentiaalisia tulevia asiakkaita eri kanavien kautta ja avaat keskustelua puhelimitse koskien yritysten rekrytointitarpeita. Sinulla on mahdollisuus myydä Emporen ketterimpiä rekrytointipalveluita suoraan asiakkaalle, mutta lähtökohtaisesti tarjoat yritys- ja HR-päättäjille mahdollisuutta keskustella syvällisemmin heidän kokonaistarpeestaan rekrytoinnin sekä suorahaun suhteen suoraan asiantuntijoidemme kanssa.  Pääset mukaan tapaamisiin ja kartutat näin osaamistasi rekrytoinneista, ja tarkoituksena onkin, että kehityt työssäsi kohti asiakkuuspäällikön roolia, jossa vastuullesi kuuluu koko myynnin prosessi sekä oman asiakassalkkusi kehittäminen yhdessä kokeneen rekrytointitiimin kanssa. Työskentelet Helsingin Ruoholahden toimipisteestä käsin, pääasiallisesti asiakkaasi sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Vaikka etsimmekin nyt henkilöä kasvamaan ja kehittymään huippumyyjäksi, työ on vakituinen ja maksamme kilpailukykyistä palkkaa. Osa-aikaisuus esim. opintojen loppuvaiheessa on neuvoteltavissa.
 

Yleistä:

Meille ei ole merkitystä oletko mahdollisesti jo myynnin ammattilainen vai tuleva sellainen.  Mikäli vaativa palvelumyynti on sinulle entuudestaan tuttua, muokkaamme tehtävänkuvaa luonnollisesti vastaamaan osaamistasi. Tärkeintä on, että haluat kehittyä ja toimia vaativassa, mutta sitäkin antoisammassa palvelumyynnin työtehtävässä rekrytointialalla. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen myyntityöstä.  Tehtävässä haasteellisinta on oppia hahmottamaan eri toimialojen rekrytointihaasteet, jotka voivat olla hyvin monimuotoisia, ja löytää juuri sopiva ratkaisu kattavasta palveluvalikoimastamme. Voit kuitenkin olla varma, jos me olemme oppineet tämän, opit sinäkin! Arvopohjamme on rehellinen ja inhimillinen, joten toivomme sinunkin pelaavan samoilla säännöillä.

 

Tarjoamme sinulle:

- Myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutehtäviin erikoistuneen rekrytointiyrityksen työnantajaksesi
- Kilpailukykyiset ja asiakkaan tarpeisiin muokattavissa olevat ratkaisut myytäväksesi
- Energisen, kasvuhakuisen sekä ammattitaitoisen työympäristön
- Vastuullisen ja monipuolisen roolin osana Emporen huumorintajuista tiimiä

- Kannustavan yhdistelmäpalkkauksen

 

Odotamme sinulta:

- Periksiantamatonta ja reipasta asennetta
- Kykyä työskennellä dynaamisessa organisaatiossa
- Erinomaisia verkostoitumistaitoja
- Aktiivista ja tavoitehakuista työskentelyotetta
- Hyviä organisointitaitoja ja kykyä aidosti kuunnella asiakasta

 

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 26.2.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen Liiketoimintajohtaja Sami Nykänen, puh. 040 156 3663 tai sähköpostitse sami.nykanen@empore.fi