(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointi-/palvelukoordinaattori / MPS Career, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

MPS on suomalainen, kansainvälisesti toimiva liikkeenjohdon kumppani johtamisessa ja strategisissa henkilöstöratkaisuissa. Laadukkaiden ja ammattitaitoisten palveluratkaisujen taustalla on 40 vuoden kokemus ja vahva tahto olla kehityksen kärjessä. Suomessa MPS:llä on kuusi toimistoa: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Kuopiossa, Vaasassa ja Oulussa.

Haemme Helsinkiin MPS Careeriin palveluhenkistä

Rekrytointi-/palvelukoordinaattoria

vakituiseen tehtävään.

Työskentelet 3–4 konsulttiryhmän koordinaattorina ja tuet konsulttejasi asiakas- ja rekrytointiprojektien toteutuksessa. Tehtäviisi kuuluu mm. hakijoiden kontaktointia haastatteluiden ja henkilöarvioiden merkeissä, erilaisten järjestelmien hallintaa (esim. hakija-, arviointi- ja verkkokyselyjärjestelmät), konsulttien kalenterihallintaa, laskutusta, asiakirjojen laadintaa, tarkkasilmäistä oikolukua, kokous- ja matkajärjestelyjä sekä yleisiä toimistotehtäviä. Toimit myös yhteyshenkilönä nimettyjen asiakkaiden ja yhteistyökumppanien suuntaan.

Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, joustava ja tarkka etkä hätkähdä työskentelyä tiukassakaan aikataulupaineessa. Haluat ottaa vastuuta asioiden sujumisesta ja teet mielelläsi yhteistyötä muiden kanssa. Olet toiminut assistentin/koordinaattorin tehtävissä, kokemus rekrytointialalta on eduksi. Koulutukseltasi olet esimerkiksi tradenomi. Hallitset hyvin tietotekniikan käytön työsi tukena ja olet tottunut käyttämään MS Office -ohjelmia. Suomen ja englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito on tehtävässä tärkeää.

Kuten sloganimme sen sanoo: Because companies are made up of people™. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn inspiroivassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä alan johtavassa ja laaja-alaisimmassa asiantuntijaorganisaatiossa. Saat työsi tueksi ammattilaisten tiimin sekä modernit menetelmät ja työkalut. Työtoverisi ovat Maailman Parasta Seuraa ja asiakkaista jokainen ainutlaatuisen upea.

Lisätietoja tehtävästä antaa ma 21.10. klo 10–12 ja pe 25.10. klo 12–14 koordinaattoreiden tiiminvetäjä Minna Winqvist, puh. 020 746 9420.

Täytä hakemuslomake sekä liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, tosin viimeistään 29.10.2019. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä!