Rekrytointi-/myyntiassistentti
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Tähtäämme vahvaan kasvuun myös jatkossa ja haemme nyt Tampereen toimipisteeseemme REKRYTOINTI-/MYYNTIASSISTENTTIA palkalliseen harjoitteluun, osaksi energistä myyntitiimiämme.

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi valmistumisen kynnyksellä olevalle opiskelijalle, joka haluaa tulevaisuudessa työskennellä henkilöstöpalvelualalla myynnillisten tehtävien parissa. Tehtävään ei ole varsinaisia koulutusvaatimuksia, mutta korkeakoulututkinto antaa hyvät valmiudet yrityksemme haasteissa menestymiseen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä.

Assistentin tehtävänä on toimia myyntitiimin tukena asiakashankinnassa; työajasta noin puolet on puhelimitse tapahtuvaa uusasiakashankintaa. Tehtäviin kuuluu lisäksi työhakemusten läpikäyntiä ja työnhakijoiden haastattelemista. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä toimia tehokkaasti kiireenkin keskellä. Oma-aloitteinen ja aktiivinen työskentelyote sekä tuloshakuinen asenne ovat avaimet työssä menestymiseen. Tarjoamme mahtavat työkaverit ja erinomaisen mahdollisuuden tutustua Pirkanmaan alueen yritysmaailmaan sekä tulevaisuudessa mahdollisuuden laajentaa omaa työnkuvaasi ja edetä vastuullisempiin tehtäviin. Työsuhteesi alkaa kattavalla perehdytyksellä ja yrityksen palvelukonseptiin tutustumisella. Myöhemmin osaamistasi kehitetään ja ylläpidetään erilaisilla koulutuksilla. Järjestämme säännöllisesti tyky-päiviä ja muita yhteisiä tapahtumia työporukalla. Tahdomme pitää huolta siitä, että työntekijämme viihtyvät työssään.

Työssä on mahdollista aloittaa osa-aikaisesti. Tavoitteena on eteneminen vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen rekrytointikonsulttina viimeistään syksyllä 2021.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 5.3.2021 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen, palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä ansioluettelosi sähköpostitse muotoa alkuosa.loppuosa@click-hp.fi olevaan osoitteeseen, missä alkuosa korvataan sanalla rekry ja loppuosa sanalla tre. Hakemukset otsikolla "Rekrytointiassistentti". Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509 tiistaisin kello 9-11 ja torstaisin kello 14-16. Voit myös tutustua meihin ja toimintaamme kotisivuillamme osoitteessa www.click-hp.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot