(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointi-/myyntiassistentti
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Tähtäämme vahvaan kasvuun myös jatkossa ja haemme nyt Tampereen toimipisteeseemme REKRYTOINTI-/MYYNTIASSISTENTTIA palkalliseen harjoitteluun, osaksi energistä myyntitiimiämme.

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi valmistumisen kynnyksellä olevalle opiskelijalle, joka haluaa tulevaisuudessa työskennellä henkilöstöpalvelualalla myynnillisten tehtävien parissa. Tehtävään ei ole varsinaisia koulutusvaatimuksia, mutta korkeakoulututkinto antaa hyvät valmiudet yrityksemme haasteissa menestymiseen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä.

Assistentin tehtävänä on toimia myyntitiimin tukena asiakashankinnassa; työajasta noin puolet on puhelimitse tapahtuvaa uusasiakashankintaa. Tehtäviin kuuluu lisäksi työhakemusten läpikäyntiä ja työnhakijoiden haastattelemista. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä toimia tehokkaasti kiireenkin keskellä. Oma-aloitteinen ja aktiivinen työskentelyote sekä tuloshakuinen asenne ovat avaimet työssä menestymiseen. Tarjoamme mahtavat työkaverit ja erinomaisen mahdollisuuden tutustua Pirkanmaan alueen yritysmaailmaan sekä tulevaisuudessa mahdollisuuden laajentaa omaa työnkuvaasi ja edetä vastuullisempiin tehtäviin. Työsuhteesi alkaa kattavalla perehdytyksellä ja yrityksen palvelukonseptiin tutustumisella. Myöhemmin osaamistasi kehitetään ja ylläpidetään erilaisilla koulutuksilla. Järjestämme säännöllisesti tyky-päiviä ja muita yhteisiä tapahtumia työporukalla. Tahdomme pitää huolta siitä, että työntekijämme viihtyvät työssään.

Työssä on mahdollista aloittaa osa-aikaisesti ja työt alkavat sopimuksen mukaan, esim. huhtikuussa 2020. Tavoitteena on eteneminen vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen rekrytointikonsulttina viimeistään syksyllä 2020.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 9.2.2020 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen, palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä ansioluettelosi sähköpostitse muotoa alkuosa.loppuosa@click-hp.fi olevaan osoitteeseen, missä alkuosa korvataan sanalla rekry ja loppuosa sanalla tre. Hakemukset otsikolla "Rekrytointiassistentti". Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Juho Siikaluoma, puh. 050 411 6508 tiistaisin kello 15-16 ja torstaisin kello 15-16. Voit myös tutustua meihin ja toimintaamme kotisivuillamme osoitteessa www.click-hp.fi.