(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointi-/myyntiassistentti
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Olemme parinkymmenen henkilöstöalan ammattilaisen voimin vakaata kasvua tekevä palveluyritys. Toimintamme lähtökohtana on luotettava, asiakaslähtöinen ja aktiivinen toimintatapa, jonka myötä olemme saavuttaneet jo tuhansien yritysten ja työntekijöiden luottamuksen.

Haemme nyt Turun toimipisteeseemme REKRYTOINTI-/MYYNTIASSISTENTTIA palkalliseen harjoitteluun, osaksi energistä myyntitiimiämme.

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi valmistumisen kynnyksellä olevalle opiskelijalle, joka haluaa tulevaisuudessa työskennellä henkilöstöpalvelualalla myynnillisten tehtävien parissa.

Assistentin tehtävänä on toimia myyntitiimin tukena asiakashankinnassa; työajasta noin puolet on puhelimitse tapahtuvaa uusasiakashankintaa. Lisäksi tehtäviin kuuluu työhakemusten läpikäyntiä ja työnhakijoiden haastattelemista. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä toimia tehokkaasti kiireenkin keskellä. Oma-aloitteinen ja aktiivinen työskentelyote sekä tuloshakuinen asenne ovat avaimet työssä menestymiseen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä, ja katsomme eduksi soveltuvan kaupallisen koulutuksen.

Assistentin tehtävässä saat erinomaisen mahdollisuuden tutustua Varsinais-Suomen yritysmaailmaan sekä tulevaisuudessa laajentaa omaa työnkuvaasi ja edetä vastuullisempiin tehtäviin. Työsuhteesi alkaa kattavalla perehdytyksellä ja yrityksen palvelukonseptiin tutustumisella. Myöhemmin osaamistasi kehitetään ja ylläpidetään erilaisilla koulutuksilla.

Työssä on mahdollista aloittaa osa-aikaisesti. Tavoitteena on eteneminen vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen rekrytointikonsulttina viimeistään ensi talven aikana.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää 31.3.2019 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen, palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä ansioluettelosi sähköpostitse muotoa alkuosa.loppuosa@click-hp.fi olevaan osoitteeseen, missä alkuosa korvataan sanalla rekry ja loppuosa merkkijonolla tku. Hakemukset otsikolla "Rekrytointiassistentti". Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kirsti Tuisku, puh. 050 411 2041 keskiviikkoisin kello 10-11.