(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointi-/myyntiassistentti
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Olemme parinkymmenen henkilöstöalan ammattilaisen voimin vakaata kasvua tekevä palveluyritys. Toimintamme lähtökohtana on luotettava, asiakaslähtöinen ja aktiivinen toimintatapa, jonka myötä olemme saavuttaneet jo tuhansien yritysten ja työntekijöiden luottamuksen.

Haemme nyt Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimipisteeseemme REKRYTOINTI-/MYYNTIASSISTENTTIA palkalliseen harjoitteluun, osaksi energistä myyntitiimiämme.

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi valmistumisen kynnyksellä olevalle opiskelijalle, joka haluaa tulevaisuudessa työskennellä henkilöstöpalvelualalla myynnillisten tehtävien parissa.

Assistentin tehtävänä on toimia myyntitiimin tukena asiakashankinnassa; työajasta noin puolet on puhelimitse tapahtuvaa uusasiakashankintaa. Lisäksi tehtäviin kuuluu työnhakijoiden haastattelemista ja työhakemusten läpikäyntiä. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä toimia tehokkaasti kiireenkin keskellä. Oma-aloitteinen ja aktiivinen työskentelyote sekä tuloshakuinen asenne ovat avaimet työssä menestymiseen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä, ja katsomme eduksi soveltuvan kaupallisen koulutuksen.

Tarjoamme erinomaisen näköalapaikan pääkaupunkiseudun yritysmaailmaan vakaasti kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä sekä mahdollisuuden laajentaa omaa työnkuvaa ja edetä vastuullisempiin tehtäviin. Assistentin työ alkaa kattavalla perehdytyksellä ja yrityksen palvelukonseptiin tutustumisella. Myöhemmin osaamista kehitetään ja ylläpidetään erilaisilla koulutuksilla.

Työssä on mahdollista aloittaa osa-aikaisesti. Tavoitteena on assistentin siirtyminen harjoittelujakson jälkeen vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen rekrytointikonsulttina viimeistään keväällä 2019.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää 30.9.2018 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen, palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä ansioluettelosi sähköpostitse muotoa alkuosa.loppuosa@click-hp.fi olevaan osoitteeseen, missä alkuosa korvataan sanalla rekry ja loppuosa sanalla hki. Hakemukset otsikolla "Rekrytointiassistentti". Lisätietoa tehtävästä antaa aluejohtaja Laura Willberg, puh. 050 411 0370 torstaisin kello 15-16.