(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointi- ja henkilöarviointikonsultti / MPS Career, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

MPS:n ratkaisujen takana ovat aina olleet työstään motivoituneet asiantuntijat, jotka ovat jo liki 45 vuoden ajan kehittäneet tuloksellista ja vastuullista henkilöstöjohtamista. Osaamisessamme yhdistyvät vahva työkäyttäytymisen ymmärtäminen ja liiketoiminnan haasteiden perusteellinen tunteminen. Innoituksemme on ihmisissä – jokainen on hyvä jossain. Missiomme onkin luoda arvokasta kasvua jokaiselle.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Meilahdessa, Paciuksenkatu 27:ssä. Tutustu meihin osoitteessa mps.fi. Löydät meidät myös mm. Linkedinistä.

Rekrytoisimme kasvavaan joukkoon mielellämme juuri sinut

Rekrytoinnin ja henkilöarvioinnin konsultti

toteuttamaan asiakkaillemme soveltuvuusarviointi- ja rekrytointiratkaisuja. Haluamme sinut Maailman Parhaaseen Seuraamme, kanssamme tukemaan asiakasyrityksiämme – jotta heillä olisi parhaat edellytykset kehittyä entistä paremmiksi työpaikoiksi.

Meillä työskentelet osana Helsingin toimistomme 16 konsultin porukkaa, joka koostuu niin kokeneista konkareista kuin hieman nuoremmistakin MPS:läisistä. Olemme kaikki erilaisia ja meillä saat rohkeasti olla oma itsesi ja tuoda osaamistasi ja näkökantojasi esiin. Yhtenä MPS:n perusarvoista on, että olemme yhdessä vahvoja. Teemme yhdessä ja autamme toisiamme ylittämään asiakkaamme odotukset. Panostamme työntekijöidemme osaamiseen ja luomme mahdollisuuden kasvaa asiantuntijana, jakaa osaamista ja ottaa ammatillisia askeleita ainakin sinne, minne itse emme ole vielä menneet.

Asiakkuutemme ja työtehtävämme ovat kasvussa, siispä tarvitsemme lisää asiakastyöstä ja työn asiantuntijuudesta innostuvia konsultteja. Tällä hetkellä tarvitsemme erityisesti tekijöitä, joilla on vähintään kolme vuotta kokemusta rekrytoinneista ja/tai soveltuvuusarviointimenetelmien käyttämisestä sekä ylempi akateeminen korkeakoulututkinto. Pääset tekemään itsenäisesti henkilöarviointeihin tai kokonaisrekrytointeihin liittyviä asiakastoimeksiantoja hyvin erilaisiin tehtäviin ja vaihteleville asiakkaille. Voit ottaa myös asiakkuusvastuuta tai kehittää rohkeasti uusia asiakkuuksia.

Olisitko sinä seuraava MPS:läinen? Tule joukkomme – onnistutaan yhdessä!

Lisätietoja sinulle meistä ja tehtävästä antaa Nina Kalajoki, puh. 020 746 9413. Täytä hakemuslomake ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 13.10.2019 mennessä.