Rekrytoinnin tiiminvetäjä
PwC Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2021

Haemme energiseen HR-tiimiimme

Rekrytoinnin tiiminvetäjää

Tehtävässäsi vastaat yhdessä neljän henkilön tiimisi kanssa rekrytointiprosessien sujuvuudesta ja kehittämisestä. Sinulla on kokemusta tehokkaista rekrytointiprosesseista, myös isoja volyymeja rekrytoitaessa, ja ymmärrät, miten suoraviivainen rekrytointiprosessi ja erinomainen hakijakokemus yhdistetään. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintayksiköiden johdon, esimiesten ja rekytointitiimin kanssa, ja käärit päivittäin myös omat hihasi osallistuaksesi rekryprosessien läpiviemiseen.

Liiketoimintaamme liittyy vahvasti erilaiset sesongit, joten työsi on välillä kiireistä ja vaatii joustavuutta sekä hyvää paineensieto- ja organisointikykyä. Odotamme sinulta myös verkostoitumistaitoja erilaisten sidosryhmien kanssa ja hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi arvostamme kokemusta esimiestyöstä sekä sertifikaattia Cut-e:n soveltuvuusarviointitehtävien käyttöön.

Tarjoamme sinulle ison talon erinomaiset henkilöstöedut ja tilaisuuden kehittää osaamistasi kansainvälisessä ympäristössä maailmanlaajuiseen PwC-ketjuun kuuluvassa suomalaisessa yhtiössä. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää, joten panostamme kattavasti mm. liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin palveluihin. Meillä työskentelet osaavassa HR-tiimissä, jossa on rento ja avoin ilmapiiri ja huipputyypit työkavereina.

Lisätietoja tehtävästä antaa Leena Tiensuu puh. 040 772 5987, soittoajat ma 12.7. klo 11-12 tai ti 10.8. klo 10-11.

Lähetä hakemuksesi 15.8.2021 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1473067
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Paula Simonen (paula.simonen (a) pwc.com)
  • Sijainti: Helsinki