(Poistunut julkaisusta)

Rekrytoinnin ja henkilöstöasioiden asiantuntija
Tietokeskus Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019

Rekrytoinnin ja henkilöstöasioiden ammattilainen, astu avainrooliin rakentamaan Tietokeskuksen kasvua!

 

Tietokeskuksen HR-tiimi odottaa innolla tulevaa työkaveriaan, joka ottaa osaaviin käsiinsä työnantajamielikuvan ja resursoinnin kehittämisen kokonaisvaltaisella otteella. Kun vuoden päästä katsot taaksepäin, voit todeta luoneesi Tietokeskukselle toimivan ja tehokkaan resursointiohjelman, jonka avulla työvoiman suunnittelumme on laadukasta, tehokasta ja tarkkaa.

 

Vastuullesi kuuluu resursointitarpeiden tunnistaminen ja niihin vastaaminen yhdessä esimiesten kanssa. Kykenet tuottamaan laadukkaita ja kiinnostavia työpaikkailmoituksia, valitset oikeat kanavat ja kumppanit niiden toteuttamiseksi, valmennat esimiehiä ja varmistat, että työnhakijakokemus on Suomen paras. Pystyt samalla pitkäjänteisesti rakentamaan työnantajamielikuvaa ja toteuttamaan siihen liittyviä hankkeita yhdessä muun organisaation kanssa.

 

Olet huumorintajuinen, jalat-maassa –tyyppi, joka on valmis käärimään hihat ja reippaalla otteella viet asiat maaliin. Olet konkari rekrytoinneissa, lahjakas suullisessa ja kirjallisessa viestinnässä, tunnet rekrytointien jatkuvasti muuttuvan maailman ja hallitset tarvittavat työkalut. Kykenet myös joustavasti osallistumaan HR-tiimin muihin tehtäviin, jatkuvaan kehittämiseen ja haluat auttaa tiimikavereitasi loistamaan. Mikään ei ole sinulle mahdotonta ja saat energiaa uuden kehittämisestä.

 

Huomiomme kiinnität takuuvarmasti osoittamalla aiemman työkokemuksesi seuraavissa asioissa:

  • rekrytointien läpivienti ilmoituksesta työsopimukseen
  • esimiesten tukeminen HR-asioissa, erityisesti rekrytoinnit
  • ymmärrys nykyaikaisesta rekrytointimarkkinasta ja -työkaluista
  • työnantajamielikuvan rakentaminen

Lisäpisteitä saat IT-alan tuntemuksesta.

 

Työ on vakituinen, kokoaikainen ja palkka sekä muut edut asiaankuuluvat. Teemme töitä rennolla otteella ja joustavasti, etätöiden tekeminen on vakiintunut käytäntö. Tämän lisäksi saat valita toimipaikkasi oman makusi mukaan joko Turusta, Helsingistä tai Tampereelta.

 

Hae pikaisesti ja viimeistään 10.maaliskuuta. Huom. älä turhaan odota viimeiseen hakupäivään, haastattelemme kandeja jo hakuaikana ja etenemme tarvittaessa nopeastikin.

 

Lisätietoja saat HR-johtaja Paula Suoniemeltä (045-246 4343) maanantaina 25.2., klo 8-10 tai torstaina 28.2. klo 15-17.