(Poistunut julkaisusta)

Rekrytoinnin erityisasiantuntija
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Etsimme Liikenne- ja viestintävirasto Traficomiin rekrytoinnista innostunutta HR-osaajaa! Rekrytointien toteuttamisen lisäksi pääset kehittämään rekrytointiamme. Yksikössämme on viisi HR-ammattilaista ja porukkamme on rento ja välitön. Yhdessä tekeminen ja mahdollisuus jatkuvaan työssä kehittymiseen on meille kaikille tärkeää.

Osaamisen kehittäminen -yksikössä kehitämme aktiivisesti palvelujamme ja toimintatapojamme tukeaksemme esimiehiä ja henkilöstöä parhaalla mahdollisella tavalla. Tuet esimiehiämme rekrytoinnin eri vaiheissa ja tarjoat kuhunkin tilanteeseen räätälöityjä ratkaisuja. Varmistat osaltasi, että rekrytoinnit sujuvat sekä esimiesten että hakijoiden suuntaan tehokkaasti. Olemme käynnistämässä työnantajakuvan kehittämishanketta, jossa sinulla tulee olemaan vahva rooli joko osallistujana tai hankkeen vetäjänä. Erityisasiantuntijan tehtävä on uusi ja tarkempi tehtävänkuvasi muokkautuu kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Yksikössä työskennellään muun muassa perehdyttämisen, henkilöstösuunnittelun ja osaamisen kehittämisen parissa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muulla tavoin hankittuja vastaavia tietoja ja taitoja. Olennaista on halu oppia uutta sekä kehittyä rekrytoinnin ja HR:n parissa. Traficom on uusi virasto, joten toivomme että nautit muutostilanteesta ja sen tuomista mahdollisuuksista. Sinulla on näkemyksellisyyttä sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Olet innostava kehittäjä ja tiimipelaaja. Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta rekrytointityöstä rekrytoinnin asiantuntijana mielellään asiantuntijaorganisaatiossa. Osaat hyödyntää rekrytoinnissa erilaisia medioita ja rakentaa samalla työnantajamielikuvaa. Sinulla on aktiivinen työote ja rohkeutta tuoda esiin uusia ajatuksia toiminnan kehittämiseksi. Sovellat luovasti erilaisia menetelmiä käytännön tilanteissa ja viet kehittämistoimet onnistuneesti maaliin. Sinulla on erinomainen suomen, vähintään tyydyttävä englannin ja riittävä ruotsin kielen taito. Kokemus valtionhallinnon rekrytoinnista on tehtävässä eduksi.

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen ja henkilökohtaiseen suoriutumiseen. Tehtäväkohtainen palkanosa on 3589,68 - 3857,02 €/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa (enimmillään 45 %). Virka on viraston yhteinen.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Meillä on kehittämistä ja kehittymistä tukeva kulttuuri. Jatkuva osaamisen kehittäminen ja työhyvinvointi ovat meille tärkeitä asioita. Joustava työaika ja etätyö helpottavat työn ja vapaa-ajan tasapainon säilyttämistä. Lisäksi meillä on käytössämme mm. työmatkaetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä kattava työterveyshuolto.

Klikkaa lisätietoja ja hae tehtävää 1.10.2019 klo 16.15 mennessä