(Poistunut julkaisusta)

Rekrytoinnin Asiantuntija
Barona HR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Asiakkaamme on laaja kansainvälisesti tunnettu teollisuuden alan yritys, joka kasvaa Suomessa. Haemme nyt yrityksen kasvua tukemaan ammattitaitoista

Rekrytoinnin Asiantuntijaa

Tehtävä on määräaikainen ja aloitus on mahdollisimman pian.

Helsingin toimipisteen lisäksi tulet olemaan läsnä yrityksen Vantaan toimipisteessä työhön perehdytykseen liittyvissä tehtävissä.

Tehtäviisi kuuluvat yrityksen eri liiketoimintojen rekrytointitarpeista vastaaminen ja yksikköjen tukeminen sekä yhteyden pitäminen esihenkilöihin koko rekrytointiprosessin ajan. Tuet työssäsi yrityksen HR Spesialistia sekä työskentelet osana kansainvälistä HR tiimiä, jota tukee Englannissa sijaitseva palvelukeskus.

Pääset tehtävässä myös luomaan ja suunnittelemaan sekä implementoimaan perehdytys- ja koulutusohjelmaa.

Toivomme, että olet vahvan kokemuksen omaava ja intohimoinen rekrytoinnin ammattilainen. Blue collar alan rekrytoinnin kokemus on tässä tehtävässä eduksi. Osaat erottua työssäsi kykyjen tunnistamisessa sekä arvioinnissa ja ymmärrät eri tehtävien vaatimukset. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja fasilitointitaidot, ja kommunikoit sujuvasti englanniksi ja suomeksi - ruotsin kielen osaaminen on eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työpaikan aidosti kansainvälisessä yrityksessä. Pääset työsi kautta tukemaan yrityksen kasvua ja tätä kautta vaikuttamaan yrityksen tulevaisuuteen.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, haastattelut alkavat heti ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 050 468 8382 Sari McEvoylta torstaina 11.7.2019 klo 12-13.00 välisenä aikana.