(Poistunut julkaisusta)

Rekrytoimme myyntiedustajan B2B- myyntiin!
Jako Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019
Jako Finland Oy
Toimenkuva
Asiakkaamme etsii myyntiedustajaa B2B- myynnin tehtäviin. Työssäsi vastaat laajan liikelahjavalikoiman myynnistä yritysasiakkaille sekä tavoitteellisesta uusasiakashankinnasta. Vastaat myös hyvin itsenäisesti liikelahjamyynnistä markkinoinnin ja myynnin tehtävissä. Osana myyntitiimiä pääset vaikuttamaan hankintoihin sekä tuotevalikoimaan. Voit olla kotoisin Pohjanmaalta tai Lounais-Suomesta; paikalla ei ole juurikaan väliä. Pääasiassa työtä tehdään kuitenkin Länsi-Suomessa.
Odotamme sinulta
Sinulla on kokemusta tuloksekkaasta B2B- myynnistä. Aikaisempi kokemus liikelahjamyynnistä katsotaan eduksesi. Olet itsenäinen ja omatoiminen sekä pystyt kommunikoimaan hyvin englanniksi. Työ edellyttää valmiutta liikkuvaan työhön, joten oma auto sinulla on oltava.
Koulutus ja työkokemus
Vastineeksi osaamisestasi tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkan sekä ansaintamahdollisuuden bonusjärjestelmän muodossa. Lisäksi pääset tärkeäksi osaksi tiivistä ja toimivaa työyhteisöämme.
Muut tiedot
Jos kiinnostuit, jätä sähköinen hakemus palkkatoiveineen osoitteessa vmp.fi. Lisätietoja paikasta antaa Minna Laine 040 307 5013.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Minna Laine, Minna.Laine@vmp.fi, 040 307 5013
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.02.2019 mennessä.