(Poistunut julkaisusta)

Rekrytoija
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Etsimme innostunutta osaajaa vastaamaan PwC Suomen trainee-ohjelmasta ja rekrytointiin liittyvästä työnantajamielikuvasta. Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. 

Työsi sisältää trainee-rekrytointiprosessin alusta loppuun sisältäen rekrytointiviestinnän, oppilaitosyhteistyön, rekrytointitapahtumat, valinnat ja haastattelut. Työnantajamielikuvan kehittäminen yhdessä muun rekrytointitiimin kanssa on oleellinen osa tätä tehtävää.  Osaamisesi mukaan olet myös mukana kokeneempien ammattilaisten rekrytoinneissa ja soveltuvuusarvioinneissa.

Mitä odotamme sinulta?

  • Kokemusta ja näkemystä isojen rekrytointikokonaisuuksien onnistuneesta läpiviennistä
  • Kokemusta sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoinnissa ja työnantajamielikuvan kehittämisessä
  • Osaamista ja halua järjestää tapahtumia isoillekin joukoille
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Myös ruotsinkielen taidosta on hyötyä.
  • Osaaminen Cut-e-arviointimenetelmistä katsotaan eduksi

Osaat organisoida työsi tehokkaasti ja omaksut uusia asioita nopeasti. Esiintyminen tarvittaessa isommallekin joukolle on sinulle luontevaa ja ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen sisäisessäkin roolissa. Olet oma-aloitteinen, paineensietokykyinen, joustava ja järjestelmällinen. Tiimin hyvä henki on sinulle tärkeää ja haluat olla vaikuttamassa siihen positiivisella tavalla.

Miksi tulisit tiimiimme?

Tehtävässä pääset ottamaan vastuun tärkeästä rekrytointikokonaisuudesta osana loistavaa HR-tiimiä, jossa arvostetaan hyvää yhteishenkeä ja rentoa meininkiä. Saat vastuuta ja vapautta sekä tiimin tuen päivittäisessä työssäsi. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta. Lisäksi PwC-ketjun koulutusohjelmat tarjoavat hyvät mahdollisuudet monipuoliseen osaamisen kehittämiseen.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi viipymättä, viimeistään 1.9.2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Lotta Seikkala 23.8. Klo 13:00-14:30 tai 28.8. Klo. 8:30-10:30 p. 050 304 7450 tai lotta.seikkala@pwc.com