(Poistunut julkaisusta)

Rekrytoija - Vantaa
PKS Jakelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019
PKS Jakelu Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva nuorekas, dynaaminen ja kehittyvä jakeluyhtiö. Jaamme joka arkipäivä kirjeitä, lehtiä ja pienpaketteja Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella.PKS Jakelu Oy on seitsemän suomalaisen mediayhtiön vuonna 2018 perustama yhtiö, jonka tehtävänä on jakaa yritysasiakkaidensa kirjeitä, aikakauslehtiä ja muita osoitteellisia lähetyksiä pääkaupunkiseudulla. PKS Jakelu Oy luo toiminnallaan kilpailua postinjakeluun ja mahdollistaa kustannustehokkaiden ja laadukkaiden jakelupalveluiden tarjoamisen sekä postin lähettäjille että saajille. PKS Jakelu Oy toimii osana Jakeluyhtiö Suomi Oy:n jakeluverkostoa www.jakeluyhtio.fi/ ja toimitilat sijaitsevat Vantaan Koivuvaarassa.
Pidätkö ihmisten parissa työskentelystä? Etsimme asiakkaallemme PKS Jakelu Oy:lle rekrytoijaa jakelijoiden rekrytointiin ja käynnistämään rekrytointitoimintoa kasvavaan ja kehittyvään yritykseen.

Tehtäviisi kuuluvat

 • Jakajien rekrytointiprosessista vastaaminen ja prosessin kehittäminen: 
  Laadit rekrytointi-ilmoituksia eri kanaviin ja vastaat työnhakijoiden tiedusteluihin sekä aikataulutat prosessit. Koordinoit ja valmistelet osallistumisia eri rekrytointitapahtumiin ja kehität yhteistyötä oppilaitosten ja muiden potentiaalisten yhteistyötahojen kanssa. Huolehdit yhteydenpidosta työnhakijoihin ja vastaat heidän haastatteluistaan.
 • Työsuhteen elinkaaren hallinnointi:
  Laadit työsopimukset ja ylläpidät yhteystietoja sekä huolehdit tarvittavista ilmoituksista sidosryhmille. Toimit tiiviissä yhteistyössä jakeluesimiesten kanssa.
 • Toimit palkkahallinnon yhdyshenkilönä ja vastaat mm. palkkojen tarkistuksesta yhteistyössä jakeluesimiehen kanssa.

  Tehtävä on yrityksessä uusi ja sitä on mahdollista kehittää osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. 

Tehtävässä menestyäksesi

 • sinulla on soveltuva kaupallinen koulutus ja jonkin verran kokemusta rekrytointityöstä sekä näkemystä toimivista rekrytointikanavista
 • olet energinen ja rekrytoinnista ja ihmisistä aidosti innostunut henkilö. Haluat tehdä yrityksemme rekrytointitoiminnon sujuvaksi ja houkuttelevaksi työnhakijoiden näkökulmasta, unohtamatta lainsäädännön asettamia vaatimuksia
 • vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja osaat ilmaista itseäsi selkeästi ja innostavasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin
 • työskentelyotteesi on itsenäinen ja sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä asioiden loppuun viemiseen
 • työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito on eduksi
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä avainroolissa yrityksemme toiminnassa ja vaikuttaa sen menestykseen omalla panoksellasi. Pääset näyttämään osaamisesi ja kehittämään myös omia ammatillisia taitojasi.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Riikka Ristimäki, puh. 0400 270 886 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, joten teethän hakemuksi mahdollisimman pian.