Rekrytoija / Talent Acquisition Specialist

Solteq
Tietoa tehtävästä

Oletko kokenut IT-alan rekrytoija, joka jakaa halumme yksinkertaistaa digitaalista maailmaa? Mikäli laaja tehtäväkenttä nopeatahtisessa ympäristössä kiinnostaa, tässä voisi olla mielenkiintoinen paikka sinulle

Rekrytoija / Talent Acquisition Specialist

Asiakkaidemme menestys tehdään ammattilaistemme avulla. Niinpä pääsetkin roolissasi lähelle toimintamme ydintä: huolehtimaan osaltasi siitä, että asiantuntijoidemme joukko kasvaa ja täydentyy oikealla osaamisella – kulttuurista yhteensopivuutta unohtamatta. Työssäsi osallistut kokonaisvaltaisesti rekrytointiin ja sen kehittämiseen.

Tehtäviäsi ovat mm.

 • Rekrytointien suunnittelu ja toteutus yhdessä liiketoiminnan kanssa
 • Potentiaalisten työntekijöiden verkoston kartoittaminen
 • Asiantuntijoiden suorahaku
 • Rekrytointikampanjat
 • Erilaisten tapahtumien suunnittelu ja oppilaitosyhteistyö
 • Lisäksi kättesi jälki saa näkyä urasivuillamme ja some-kanavissamme, jotta kuva arjestamme välittyy myös tuleville solteqlaisille

Tehtävässä teet läheistä yhteistyötä muun HR-tiimin ja viestinnän kanssa. Asiakkaitasi ovat tiiminvetäjät ja muut liiketoiminnan esihenkilöt.

Sinä

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on

 • Aikaisempaa kokemusta IT-alan asiantuntijoiden rekrytoinneista ja suorahausta
 • Tunnet eri rekrytointityökaluja ja -alustoja, etkä pelkää kokeilla erilaisia lähestymistapoja
 • Olet riittävän analyyttinen muodostaaksesi hyvän kuvan eri lähteistä keräämästäsi informaatiosta sekä jalostaaksesi ne liiketoiminnan tarpeisiin sopivaksi
 • Laadit suunnitelmat ja toteutat ne tarvittaessa itsenäisesti maaliin asti - tarpeita kuunnellen ja ratkaisuja etsien
 • Suomen ja englannin kielen taitosi ovat erinomaiset
 • Innostuva ja innovatiivinen mieli sekä kokemus rekrymarkkinoinnista tai työnantajamielikuvan rakentamisesta ovat eduksi

Me

Meitä on Solteqissa lähes 600 asiantuntijaa useassa eri maassa. Teemme tiivistä yhteistyötä eri maiden, toimipisteiden ja tiimien välillä. Osaamista arvostetaan meillä korkealle, mutta ylimieliset gurut eivät meitä kiinnosta – huippuosaamiseen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään.

Emme väitä olevamme täydellisiä – kukaan ei ole – mutta olemme huippuja kehittämään parempaa työpaikkaa yhdessä. Yhteishenkemme saakin kehuja työntekijöiltämme. Tarjoamme sinulle ison yrityksen hyvät työsuhde-edut ja uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä. Toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli säilyy arjessamme tulevaisuudessakin.

Näin haet

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen meille urasivujen kautta mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Kirsi Jalasaho, VP – People & Culture (puh. 0400 618 415, sähköposti kirsi.jalasaho@solteq.com)

Sijainnit

Jyväskylä, Kuopio, Seinäjoki, Tampere, Vantaa ja Turku

Tai tiedätkö jonkun, jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro hänelle!

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 22.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta