Rekrytoija / Talent Acquisition Specialist
Digia Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Vahvistamme Digian rekrytointitiimiä ja haemme nyt kahta uutta työkaveria! Mikäli olet IT-alan rekrytoija ja kiinnostunut laajasta tehtäväkentästä, tässä voisi olla paikka juuri sinulle!

Rekrytoija / Talent Acquisition Specialist

Tehtävässä pääset mukaan vahvassa kasvussa olevan ohjelmistoyrityksen toiminnan ytimeen ja vaikuttamaan Digian kasvuun. Työssäsi autat liiketoimintayksiköitä ja rekrytoivia esihenkilöitä kasvattamaan tiimejään ja osallistut kokonaisvaltaisesti rekrytointiin ja sen kehittämiseen. Digian rekrytointitiimin vastuulla on asiantuntijoiden suorahaku, rekrytointikampanjat, tapahtumien suunnittelu, oppilaitosyhteistyö ja erilaiset projektit kuten osaajayhteisöiden rakentaminen tai sisäisen Rekryradion juontaminen.  

Tehtävässä pääset mukaan ketterään ja itsenäiseen tiimin, jossa pääset oppimaan ja kehittämään ammattitaitoasi. Rekrytointitiimiin kuuluu 5 henkilöä ja yhdessä pidämme pallot ilmassa ja homman pyörimässä liiketoimintojen esihenkilöiden ja muiden rekrytointiin osallistuvien asiantuntijoiden kanssa. Teemme läheistä yhteistyötä myös markkinointi-, kulttuuri- ja HR-tiimin kanssa. Tämän lisäksi rakennamme menestyvän pörssiyhtiön työnantajamielikuvaa, jonka kehittäminen on nostettu tämän strategiakauden keskeisiin tavoitteisiin.

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta IT-alan asiantuntijoiden rekrytoinneista ja suorahausta, tunnet rekrytointityökaluja ja eri alustoja (esim. Linkedin Recruiter) ja olet kiinnostunut kokeilemaan uusia tapoja ja työkaluja. Eduksi on myös kokemus rekrytointimarkkinoinnista tai työnantajamielikuvan rakentamisesta.

Henkilönä olet käytännönläheinen ja positiivinen tekijätyyppi. Viihdyt hyvin tiimityössä ja jaat tietoa aktiivisesti mutta kykenet myös ottamaan vastuuta ja toimimaan tuloksekkaasti yksilönä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä koordinoida, aikatauluttaa ja hankkia tietoa itsenäisesti sekä viedä suunnitelmat onnistuneesti käytäntöön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vauhdikkaan ja alati kehittyvän työn kasvavassa IT-palvelualan pörssiyrityksessä. Rekrytiimissä toimimme tiiviissä yhteistyössä toisiamme sparraten.  Saat loistotiimin tuen sekä ympärillesi noin 1300 ammattilaisen innostuneen ja asiantuntevan oppimisyhteisön, jossa oppiminen, jakaminen, rohkeus ja ammattiylpeys ovat keskeiset kulttuuriperiaatteemme. Senior Trainee -hengessä olemme niin tiiminä kuin yksilöinä jatkuvalla kasvun ja oppimisen innostavalla polulla.  

Työskentely painottuu tällä hetkellä etätöihin ja toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli säilyy arjessamme tulevaisuudessakin.


Kiinnostuitko? 

Hae tehtävään 1.3.2021 mennessä.  Jos sinulle heräsi kysyttävää, olethan yhteydessä Digian rekrytointitiimiin eli Villeen, 040 869 0180, tai Ellaan p. 050 400 0169.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426255
  • Tehtäväalue: HR, IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ville Saviluoto (ville.saviluoto (a) digia.com)
  • Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku