Rekrytoija / Recuiter, Helsinki
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Etsinnässä nyt tunnetulle, arvostetulle ja pitkään pankkialalla toimineelle asiakkaallemme REKRYTOIJIA. Haemme alan osaajia vahvistamaan olemasa olevaa Talent Acquisition tiimiä sekä ottamaan osaa käynnissä oleviin projekteihin. Työsuhteen kesto on arviolta alkuun 6 kk, mutta myös jatko on mahdollinen hyvin suoritetun ajanjakson jälkeen. Toimisto sijaitsee Helsingissä, mutta vallitsevan tilanteen johdosta voi työtä tehdä joustavasti etänä mistä vain.

Tässä tehtävässä pääset vastaamaan itsenäisesti rekrytointiprosessin läpiviennistä toimien samalla yhteyshenkilönä konsernin esimiesten suuntaan. Olet vastuussa useiden rekrytointiprosessien läpiviennistä sekä ehdokkaiden etsinnästä. Yhdessä rekrytoivan esimiehen kanssa arvioitte haettavan roolin profiilin ja aikataulutatte prosessin läpiviennin. Päätehtäväsi on laadukkaan rekrytointiprosessin läpivienti sekä työnantajamielikuvan kasvattaminen sekä ylläpitäminen onnistuneen rekrytointiviestinnän kautta. Yhteistyössä kanssasi toimii Nordic tasolla operoiva rekrytointitiimi ja Suomen kollegat.

Toivomme tehtävään valitulta henkilöltä:

 • useamman vuoden kokemusta rekrytoinnin parista
 • aiempaa kokemusta itsenäisestä rekrytointiprosessin läpiviennistä
 • aiempi kokemus pankkialasta tai konsernitason rekrytoinneista katsotaan eduksi
 • Sujuvaa englannin taitoa sekä sujuvaa kielitaitoa jonkun pohjoismaisen kielen osalta


Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollisuus kehittymiseen ja kasvuun. Pääset osaksi työyhteisöämme, jossa vaihtuvuus on vähäistä ja ihmiset aidosti viihtyvät useita vuosia. Tässä tehtävässä saat olla mukana vaikuttamassa yrityksen tulevaisuuteen ja pääset olemaan osana äärimmäisen mielenkiintoista toimialaa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 17.05 rekisteröidyllä CV:lläsi sivuston manpower.fi kautta. Suosittelemme ottamaan yhteyttä meihin mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja valittu henkilö tulee työllistymään aluksi vuokratyösuhteen kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat Recruitment Consultant Suvi Väänänen, suvi.vaananen@manpowergroup.fi ja Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1451879
 • Tehtäväalue: HR
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 17.5.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Suvi Vaananen
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa