(Poistunut julkaisusta)

Rekrytoija, Rainmaker
Rainmaker

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Voisiko sinua kiinnostaa tehtävä, jossa saat hankkia muille ihmisille töitä ja jossa voit vaikuttaa ihmisten työuriin positiivisella tavalla? 

Etsimme Rekrytoijan tehtävään nyt Sinua, joka vastasit edelliseen kyllä ja joka motivoidut aktiivisesta työympäristöstä.  

Olet etsimämme tyyppi, mikäli saat voimaa onnistumisista!

Rekrytoijan työ

Rekrytoijan työssä parasta ovat onnistumiset. Meidän tehtävämme Rainmakerin rekrytoinnissa on löytää ihmisille heille sopivat työtehtävät ja auttaa työnhakijoita onnistumaan työnhaussa.

Arvostamme avoimuutta ja haluammekin olla rehellisiä: työ on joskus myös haastavaa ja erittäin nopeatempoista. Ajoittain joudumme kääntämään kivet ja kannot onnistumisen eteen, mutta se tekeekin tästä työstä palkitsevaa.

Minkälaista työ on Rainmakerilla?  

Olemme kunnianhimoisia, arvostamme vapautta ja haluamme ottaa työssämme vastuuta. Meille on tärkeää ylläpitää ilmapiiriä, johon kuuluu nauraminen ja välittäminen, itsemme kehittäminen sekä työskentely toisiamme varten ja asiakkaidemme hyödyksi.

Sinun roolisi

Työpäivääsi tulee kuulumaan tämän kaltaisia tehtäviä:

  • Työpaikkojen markkinointia ja tehtäviin sopivien hakijoiden "kaivuuta"
  • Jatkuvaa yhteydenpitoa hakijoihin 
  • Rekrytointiprosessin kokonaisvaltaista läpivientiä ja hallintaa
  • Aktiivista yhteistyötä muun tiimimme ja asiakkaidemme kanssa

Työtä tehdään pääasiallisesti puhelimitse. Oma-aloitteisuus, tavoitteellisuus, laadukkuus, tehokkuus ja asiakaslähtöisyys - mikäli sinulta löytyy kyseiset ominaisuudet, tulet onnistumaan tehtävässäsi mainiosti. 

Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit käyttöösi sen meillä? Mikäli tuntuu, jätä hakemuksesi ja kerro meille. Me haluamme kuulla.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus nopeasti. Paikka täytetäät sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voi kysellä sähköpostilla osoitteesta juha.haaksluoto@rainmaker.fi

 

Tehtävän perustiedot

Paikkakunta: Helsinki
Työaika: Kokoaikainen
Työ alkaa: Mahdollisimman pian