(Poistunut julkaisusta)

Rekrytoija projektityöhön!
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020

Etsimme Itä-Vantaalla toimivalle laaja-alaiselle, tunnetulle, kansainväliselle sekä arvostetulle asiakkaallemme ammattitaitoista REKRYTOIJAA. Työ alkaa elokuun 2020 aikana ja kestää 2-3 kuukautta.


Työtehtävät

Asiakasyrityksessämme on tarve projektiluontoiseen tehtävään rekrytointitiimissä uudelleen organisoinnin ajaksi. Osallistut sekä tuotantotyöntekijöiden että toimihenkilöiden rekrytointeihin ja pääasiallisia työntehtäviäsi tulevat olemaan mm. ilmoituksen teko, markkinointi, videohaastattelut sekä f2f haastattelutuki.

Edellytykset

  • aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • osaamista ja kokemusta EB:stä ja lisäksi hyvää tuntemusta rekrytointimarkkinasta ja mediakanavista
  • isoksi eduksi luemme  SHL sertifikaatin sekä In-house suorahaku osaamisen
  • suomen lisäksi edellytämme sujuvaa englannin kielen taitoa, jota tarvitaan ilmoitusten teossa, haastatteluissa, hakijakommunikoinnissa ja  sisäisissä palavereissa

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä.

Emme vastaa tämän tehtävän osalta puhelintiedusteluihin, mutta olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi.

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter