(Poistunut julkaisusta)

Rekrytoija projektiin, Fortum Oyj, kokoaikainen, Espoo
Fortum Oyj, Corporate Center and FBS Financials Services

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019
Oletko valmis ottamaan vastuun kesätyöntekijöiden onnistuneesta rekrytoinnista Fortumille? Omaatko erinomaiset projektinhallinta- ja ihmissuhdetaidot? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme rekrytoija!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Fortumille rekrytoijaa avustamaan Summer Energy-kesätyökampanjan rekrytoinneissa. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Fortumille määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 13.1.-13.3.2020. Fortumin toimisto sijaitsee Espoon Keilaniemessä.

Tehtävässä käsittelet rekrytointeja järjestelmässä, luet hakemuksia ja haastattelet työnhakijoita videotyökalun avulla sekä kasvotusten. Esittelet soveltuvia kandidaatteja rekrytoiville esimiehille ja avustat heitä muissa rekrytointiin liittyvissä asioissa. Tärkeänä osana työtäsi on eri sidosryhmien pitäminen ajan tasalla rekrytointien etenemisestä.

Pääset myös halutessasi mukaan suunnittelemaan kesätyöntekijöiden perehdytykseen liittyviä asioita.  Toivomme sinulta kokemusta rekrytoinneista ja halua sitoutua intensiiviseen projektiin.

Tehtävässä menestyy henkilö, joka sietää hektisyyttä ja muuttuvia tilanteita. Toivomme itseohjautuvaa ja luotettavaa tekijää, joka nauttii myös tiimi- ja sidosryhmätyöskentelystä. Meillä työkaveria ei jätetä yksin. Hommat hoidetaan ammattimaisesti, mutta pilke silmäkulmassa.

Fortum on Suomen johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Lisäksi Fortum tarjoaa asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille auttaen heitä tekemään järkeviä energiavalintoja.

Pääasialliset tehtävät
 • Hakemusten käsittely
 • Kandidaattien haastatteleminen
 • Projektin edistäminen aikataulussa
Odotamme sinulta
 • Kokemusta rekrytointiprosessin toteuttamisesta alusta loppuun saakka
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja aurinkoista asiakaspalveluasennetta
 • Halua ja kykyä ottaa vastuuta ja omistajuutta
 • Kykyä pitää langat käsissä kiireen keskellä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Tarjoamme sinulle
 • Arvokasta työkokemusta ja mielenkiintoisen projektin
 • Rennon työporukan, jossa on hyvä draivi tekemiseen
 • Hyvän perehdytyksen ja ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen
 Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta ja tämä voisi olla mielenkiintoinen seuraava askel urallasi, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 9.12.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (e. marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.