(Poistunut julkaisusta)

Rekrytoija Ouluun
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2018

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä etsimme uutta rekrytoijaa Oulun toimistolle!

Työnkuvaasi kuuluvat rekrytoinnit rakennus- ja teollisuusalan työntekijöihin kohdistuen. Rekrytointitapahtumat ja erilaiset verkostot kuuluvat arkeesi. Osallistut rekrytoinnin kehittämiseen Suomen rekrytointitiimin jäsenenä. Lisäksi päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu työsuunnittelua ja resursointia. Eli selkokielellä; haastattelet ja etsit motivoitunutta ja osaavaa työvoimaa.

Jos haluat pärjätä niin se vaatii ennen kaikkea asennetta ja aitoa halua tehdä töitä ihmisten työllistymisen eteen. Lisäksi sinulla on hyvä olla kokemusta joko henkilöstöpalvelualalta tai ainakin rakentamisesta tai teollisuudesta, se helpottaa sinua ymmärtämään työtäsi paremmin. Sinulla tulee olla hyvät verbaaliset ja kirjalliset suomen kielen taidot, koska juttelet paljon ihmisten kanssa ja kirjoittelet mm. työpaikkailmoituksia.

Meillä on toimistot tällä hetkellä Helsingissä, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Porissa, lisäksi avaamme Kuopioon toimiston helmikuussa 2019. Meillä on töissä useita satoja työntekijöitä ympäri Suomen ja lisäksi toimistoillamme työskentelee reilut 30 toimihenkilöä. Olemme kasvaneet vuoden 2018 aikana meidän alalla merkittävän kokoiseksi toimijaksi, vaikka mielestämme olemme vasta alussa. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja koko henkilöstöpalvelualaa.

Värväämössä pääset työskentelemään henkilöstöpalvelualan parhaiden osaajien kanssa. Olemme tiimiorientoitunut työpaikka, jossa kaikkien mielipiteillä on väliä. Kaikessa toiminnassamme peräänkuulutamme työntekijöiden hyvinvoinnin perään. Hyvinvointi näkyy päivittäisessä tekemisessä niin toimihenkilöiden kuin asiakasyritystemme työmailla työskentelevien työntekijöidemme osalta.

Niin joo, työt tosiaan voit aloittaa tammi-maaliskuun välissä, voidaan sopia tarkemmin, kunhan tiedetään, kuka olet ja milloin pääset aloittamaan meidän työkaverina.

Työpaikka on haettavissa 15.1.2019 saakka.

Hakemuksen voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen leevi.karkkainen@varvaamo.fi  Lisätietoja voit kysellä Leeviltä 0400 241 920 milloin haluat tai Jounilta 0400 904 349 21.12.18 jälkeen.

Muistathan, että nopeat syövät hitaat jne.