(Poistunut julkaisusta)

Rekrytoija IT-toimialalle
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Onko vahvuutesi ihmisten kohtaamisessa? Lähestytkö asioita rohkeasti ja pystytkö kiireessä solmimaan useita langanpätkiä yhteen? Nautitko järjestelmällisestä työskentelystä ja nopeasti vaihtuvista työtehtävistä? Etsimme positiivista, tiimityöstä nauttivaa rekrytoijaa vahvistukseksi Tampereen tiimiimme Barona IT:lle.

Keitä olemme?

Me Barona IT:llä toimimme valtakunnallisena kumppanina IT-alan asiakasyrityksille ja autamme heitä löytämään juuri heille sopivia tekijöitä. Samalla saamme työllistää niin kovan luokan IT-asiantuntijoita kuin hyvällä asenteella varustettuja IT-alan nuoria lupauksia. Olemme IT-alan merkittävin resursoija, ja viime vuonna toimimme työnantajana yli 700 työntekijälle.

Barona IT muodostuu kahdesta tiimistä: teknisen tuen ammattilaisten rekrytointiin keskittyneestä Technical Support -tiimistä, sekä asiantuntijatason IT-rekrytointeihin keskittyneestä Digital Talent Solutions -tiimistä. Etsimme nyt Tampereen toimistollemme vahvistukseksi rekrytoijaa toimimaan osana molempia tiimejämme. Uudessa tehtävässäsi saat loistavan mahdollisuuden kasvaa itsenäisen rekrytoijan roolissa monipuolisten IT-rekrytointitoimeksiantojen parissa. Tueksesi saat loistavat kollegat Tampereen toimistoltamme ja lisäksi löydät uusia tiimikavereitasi myös Helsingistä. Toimipisteesi tulee olemaan Tampereella uusissa viihtyisissä toimitiloissa Ratinassa.

Mite me teemme?

Me tarjoamme alan kiinnostavimpia työpaikkoja laajalla skaalalla niin teknisen tuen osaajasta, verkko- ja infrapuolen asiantuntijoihin kuin ohjelmistopuolen kehittäjiin, projektipäälliköihin ja muihin asiantuntija rooleihin. Uskomme moderniin rekrymarkkinointiin, suorahakuun, digitaaliseen palvelukehitykseen ja verkostoitumiseen. Ennen kaikkea luotamme kuitenkin ihmisiin ja siihen että heidät kohdataan ihmisinä. Miltä kuulostaisi aloittaa arkiaamusi saapuneiden hakemusten käsittelemisellä ja ehdokashaastatteluiden sopimisella? Tyypillisesti päiväsi jatkuu hakijoiden haastattelemisella sekä ehdokkaiden esittelyillä asiakkaillemme. Pääset työssäsi myös tekemään työsopimuksia, hoitamaan henkilöstöhallinnon tehtäviä sekä toimimaan yhteyshenkilönä työllistämillesi osaajille. Lisäksi pääset tekemään LinkedIn-hakuja ja kontaktoimaan alan asiantuntijoita.

Ketä me etsimme?

Me emme edellytä, että olisit jo valmis IT-rekrytoinnin ammattilainen, sillä siihen kehityt työn lomassa. Arvostamme kuitenkin suuresti taustassasi aikaisempaa rekrytointikokemusta, toimeen tarttumista, itseohjautuvuutta ja kykyä löytää ratkaisuja, on kyse sitten oman kalenterin hallinnasta, asiakastilanteista tai harvinaisemman IT-kompetenssin löytämisestä. Arvostamme myös aitoa halua hypätä mukaan IT-maailmaan. Työssäsi törmäät jopa päivittäin uusiin IT-alan asioihin, joita saat selvittää sekä itsenäisesti että kollegoidesi tuella. Hektisyyttä ja vaihtuvia tilanteita arjessamme riittää, joten ethän siis hätkähdä pienistä, vaan selvität muuttuvatkin tilanteet positiivisella ja ratkaisukeskeisellä asenteella.

Tehtävä on kokopäiväinen määräaikainen työsuhde vuoden 2021 loppuun, mutta se saattaa sisältää mahdollisuuden myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian tammi-helmikuun aikana.

Kerromme mielellämme meidän tiimistämme ja arjestamme, joten mikäli mielessäsi on kysymyksiä, soita meille rohkeasti alla olevana soittoaikoina:

Soittoaika: ma 18.1 klo 14-15.30 & ma 25.1 klo 14-15.30

  • Tomi Niskanen / Digital Talent Solutions / 050 513 1633
  • Noora Partala / Tech Support / 040 558 4069

Ethän siis epäröi jättää hakemusta mahdollisimman pian, mikäli löysit tästä etsimäsi! Käymme hakijoita läpi jo hakuaikana.

Barona IT:n tekemiseen pääset tutustumaan myös sivustomme kautta:

https://barona.fi/toimiala/it-rekrytointi/