(Poistunut julkaisusta)

Rekrytoija IT-toimialalle
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020

Onko vahvuutesi ihmisten kohtaamisessa? Lähestytkö asioita reippaasti ja pystytkö kiireessä solmimaan useita langanpätkiä yhteen? Nautitko järjestelmällisestä työskentelystä ja nopeasti vaihtuvista työtehtävistä? Etsimme positiivista, asiakasrajapinnassa viihtyvää ja tiimityöstä nauttivaa rekrytoijaa äitiyslomasijaisuuteen Helsinkiin, Barona IT:n asiantuntevaan Technical Support -tiimiin.

Keitä olemme?

Me Technical Support -tiimissä toimimme valtakunnallisena kumppanina IT-alan asiakasyrityksille ja autamme heitä löytämään juuri heille sopivia tekijöitä. Samalla saamme työllistää hyvällä asenteella varustettuja tradenomeja, insinöörejä, datanomeja ja muita IT-alan osaajia. Olemme IT-alan merkittävin resursoija, ja viime vuonna toimimme työnantajana yli 700 työntekijälle. Työllistämämme henkilöt pääsevät auttamaan IT-alan asiakkaitamme hyvin monipuolisissa teknisen tuen ja ylläpidon tehtävissä. Tulevassa työssäsi sinua on tukemassa ja huikeisiin suorituksiin sparraamassa rennot ja osaavat kollegat Mikko, Noora, Kaisa, Soila, Inka ja Sofia.

Meidän tiimiimme kuuluvat myös Palkkis-Mirjami ja HR-Heidi, jotka tuovat oman asiantuntijuutensa arkeemme. Toimimme yhdessä dynaamisena tiiminä, ja löydät tiimikavereita Helsingin lisäksi myös Tampereelta.

Mite me teemme?

Työasemat, oheislaitteet, koneasennukset, käyttöjärjestelmät, Active Directory, O365 – muun muassa näiden aiheiden ympärillä meidän arkemme pyörii. Miltä kuulostaisi aloittaa arkiaamusi saapuneiden hakemusten käsittelemisellä ja ehdokashaastatteluiden sopimisella? Tyypillisesti päiväsi jatkuu hakijoiden haastattelemisella sekä ehdokkaiden esittelyillä asiakkaillemme. Pääset työssäsi myös tekemään työsopimuksia, hoitamaan henkilöstöhallinnon tehtäviä sekä toimimaan yhteyshenkilönä työllistämillesi osaajille. Tulet myös itsenäisesti vastaamaan yritysasiakkaidemme palvelemisesta, ja viikkoosi kuuluu myös erilaisia asiakastapaamisia. Olennainen osa konsultin työtä onkin kokonaisvaltainen asiakassuhteiden hoitaminen, sillä meille on tärkeää olla luotettava kumppani asiakkaillemme.

Ketä me etsimme?

Me emme edellytä, että olisit jo valmis rekrytoinnin ammattilainen, sillä siihen kehityt työn lomassa. Arvostamme kuitenkin suuresti taustassasi aikaisempaa B2B-puolen työkokemusta, toimeen tarttumista, itseohjautuvuutta ja kykyä löytää ratkaisuja on kyse sitten oman kalenterin hallinnasta, asiakastilanteista tai harvinaisemman IT-kompetenssin löytämisestä. Työssäsi törmäät jopa päivittäin uusiin IT/HR/B2B-puolen asioihin, joita saat selvittää sekä itsenäisesti että tiimisi tuella. Hektisyyttä ja vaihtuvia tilanteita arjessamme riittää, joten ethän siis hätkähdä pienistä, vaan selvität muuttuvatkin tilanteet positiivisella ja ratkaisukeskeisellä asenteella.

Edellytämme tehtävään valitulta henkilöltä korkeakoulututkintoa. Tulet työssäsi tuottamaan paljon tekstiä eri muodoissa niin suomeksi kuin satunnaisesti englanniksikin, minkä vuoksi painotamme myös viestintätaitoja.

Resursoimme IT-alan tekijöitä valtakunnallisesti, joten toivomme sinulta valmiutta välillä pakata laukku, hypätä junaan ja käydä päiväseltään esimerkiksi Tampereen toimistollamme. Toimipisteesi tulee olemaan Helsingin keskustassa viihtyisissä toimitiloissa, Töölönlahdenkadulla.

Tehtävä on kokopäiväinen vuoden äitiyslomasijaisuus, mutta saattaa sisältää mahdollisuuden myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan syksyllä.

Kerromme mielellämme meidän tiimistämme ja arjestamme, joten mikäli mielessäsi on kysymyksiä, soita meille rohkeasti alla olevana soittoaikana:

  • Ke 15.7. klo 14.00-15.30 tai
  • Ti 21.7. klo 14.00-15.30 / Sofia Heikkilä, Team Manager p. 045 671 1726, sofia.heikkila@barona.fi

Jättäessäsi hakemusta, odotamme sinulta myös lyhyttä videovastausta hakulomakkeen videokysymykseen. Tässä onkin tarjottimella loistava tilaisuus heti osoittaa rohkeutta ja heittäytymistä. Koska Baronalaisia yhdistää "The Brave Do" -asenne, odotamme sitä myös uudelta tiimiläiseltämme.

Ethän siis epäröi jättää hakemusta, mikäli löysit tästä etsimäsi!

Barona IT:n Tech Supportin tekemiseen pääset tutustumaan myös sivustomme kautta: https://careers.barona.fi/it/tech-support/