(Poistunut julkaisusta)

Rekrytoija / HR-asiantuntija
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Onko sinulla paloa moderniin rekrytointiin ja haluaisitko viedä perinteisen alan yhtiön rekrytoinnit seuraavalle tasolle? Destiassa visiomme on olla rakennusalan halutuin työpaikka. Tämän viemiseksi käytäntöön haemme HRD-tiimiimme

Rekrytointipartneria / HR-asiantuntijaa

kehittämään rekrytointeja, oppilaitosyhteistyötä ja työnantajakuvaa. 

Keskeisimpiin vastuualueisiisi kuuluvat Destian rekrytoinnit, perehdytys, oppilaitosyhteistyö, harjoittelijaohjelma ja työnantajakuvan kehittäminen. 

Olemme uudistaneet rekrytointiamme viimeisen parin vuoden aikana voimakkaasti, mutta tavoitetilassa emme vielä ole, ja siihen tarvitsemme sinun apuasi. Tässä roolissa pääsetkin vetämään sekä osallistumaan strategisiin projekteihin rekrytointien, työnantajakuvan ja oppilaitosyhteistyön kehittämiseen liittyen. Olet rekrytoivien esimiesten luotettava kumppani, ja tärkein tehtäväsi onkin varmistaa onnistuneet rekrytoinnit ja ensiluokkainen hakijakokemus. Et pelkää kuitenkaan käytännönläheistä työskentelyä, kuten tapahtumien järjestämistä ja hakemusten esikarsintaa.

Tässä työssä ei ole tylsää päivää! Tarjoamme sinulle otollisen maaperän tuoda uusia ajatuksia ja kehittää rohkeasti rekrytointia ja työnantajamielikuvaa sekä parhaat työkalut rekrytointityöhön. Työskentelet läheisessä yhteistyössä HR:n, liiketoimintaryhmien, rekrytoivien henkilöiden ja viestinnän kanssa. Jokapäiväisessä työssä tukenasi on myös HR-assistentti. Opiskelijat ovat yksi tärkeimmistä henkilöstöryhmistämme, ja työllistämme vuosittain lähes 250 harjoittelijaa. Oppilaitosyhteistyötä teemme yliopisto-, ammattikorkeakoulu- ja ammattikoulutasoilla. Vastaat harjoittelijoiden rekrytointiprosessista ja harjoittelijaohjelman kehittämisestä. Työpaikkasi sijaitsee pääkonttorillamme Tikkurilassa. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Osaaminen, joka saa sinut loistamaan tässä tehtävässä: 

Tutustut uusiin ihmisiin helposti, ja sinulla on vahvat kyvyt rakentaa verkostoja. Sinulla on myös kokemusta muutoksen keskellä työskentelystä sekä sen verran kokemusta rekrytoinneista ja työnantajamielikuvan kehittämisestä, että pystyt toimia näissä itsenäisenä asiantuntijana. Kokemus on tuonut sinulle kyvyn tunnistaa osaamisia sekä tarjota uusia näkökulmia ja ratkaisuja haastaviinkin rekrytointitilanteisiin. Pystyt kirjoittamaan rekrytointi-ilmoituksia suomen lisäksi englanniksi sekä mahdollisesti myös ruotsiksi. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Työtyylisi on organisoitu, itsenäinen ja proaktiivinen.

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi.


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Henkilöstön muistaminen
  • Lomaosakkeiden käyttäminen
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Puhelin: 020 444 11 Sijainti: Neilikkatie 17, 01300 Vantaa