(Poistunut julkaisusta)

Rekrytoija Helsinkiin (rakennusala)
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Etsimme rakennusalan rekrytoijaa Helsingin konttorille!

Pääasiallinen työnkuvasi koostuu rakennusalan työntekijöiden rekrytoinneista. Osallistut rekrytoinnin kehittämiseen Helsingin rekrytointitiimin jäsenenä. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu työsuunnittelu, resursointi ja työsuhteen elinkaaren hoito.   

Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii ennen kaikkea asennetta ja aitoa halua tehdä töitä ihmisten työllistymisen eteen. Eduksesi katsotaan, jos rakennusala on sinulle entuudestaan tuttu ja olet käyttänyt aikaisemmin Likeit-ohjelmistoa. Sinulla tulee olla hyvät verbaaliset ja kirjalliset suomen sekä englannin kielen taidot.

Toimimme tällä hetkellä Uudellamaalla, Tampereella, Turussa, Porissa, Kuopiossa ja Oulussa. Työllistämme vuosittain satoja henkilöitä ja olemme kasvaneet vuodesta 2015 lähtien merkittäväksi alan toimijaksi. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja koko henkilöstöpalvelualaa.

Värväämössä pääset työskentelemään henkilöstöpalvelualan parhaiden osaajien kanssa. Olemme tiimiorientoitunut työpaikka, jossa kaikkien mielipiteillä on väliä. Kaikessa toiminnassamme peräänkuulutamme työntekijöiden hyvinvoinnin perään. Hyvinvointi näkyy päivittäisessä tekemisessä niin toimihenkilöiden kuin asiakasyritystemme työmailla työskentelevien työntekijöidemme osalta. 

Hakeminen

HR-päällikkö Hanna Rauhala, 0400 904053, hanna.rauhala@varvaamo.fi

Huomioi, että nopeat syövät hitaat. Ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.