(Poistunut julkaisusta)

Rekrytoija Helsingin toimistolle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Toimintamme laajentuessa etsimme teollisuuden rekrytoijaa Helsingin konttorille!

Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset rekrytoinnit teollisuuden työntekijöihin kohdistuen. Osallistut rekrytoinnin kehittämiseen Helsingin rekrytointitiimin jäsenenä. Lisäksi päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu työsuunnittelu, resursointi ja työsuhteen elinkaaren hoito.

Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii ennen kaikkea asennetta ja aitoa halua tehdä töitä ihmisten työllistymisen eteen. Edellytämme myös aikaisempaa kokemusta esim. HR-tehtävistä tai henkilöstöpalvelualalta. Eduksesi katsotaan, jos teollisuuden ala on sinulle entuudestaan tuttu ja olet käyttänyt aikaisemmin Likeit-ohjelmistoa. Sinulla tulee olla hyvät verbaaliset ja kirjalliset suomen kielen taidot. Englannin kielen osaaminen on plussaa.

Toimimme tällä hetkellä Uudellamaalla, Tampereella, Turussa, Porissa, Kuopiossa ja Oulussa. Työllistämme vuosittain satoja henkilöitä ja olemme kasvaneet vuodesta 2015 lähtien merkittäväksi alan toimijaksi. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja koko henkilöstöpalvelualaa.

Värväämössä pääset työskentelemään henkilöstöpalvelualan parhaiden osaajien kanssa. Olemme tiimiorientoitunut työpaikka, jossa kaikkien mielipiteillä on väliä. Kaikessa toiminnassamme peräänkuulutamme työntekijöiden hyvinvoinnin perään. Hyvinvointi näkyy päivittäisessä tekemisessä niin toimihenkilöiden kuin asiakasyritystemme työmailla työskentelevien työntekijöidemme osalta. 

Hakeminen

Rekrytointipäällikkö Miska Kulju, 0400 374741, miska.kulju@varvaamo.fi

HR-päällikkö Hanna Rauhala, 0400 904053, hanna.rauhala@varvaamo.fi

Huomioi, että nopeat syövät hitaat. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Esihaastattelujen jälkeen teetämme soveltuvuustestejä, mikäli sinulle on teetetty soveltuvuuteen viittaavia arviointeja, suosittelen ottamaan haastatteluun mukaan.