(Poistunut julkaisusta)

Rekrytoija, Etteplan, Espoo
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018Työn kuvaus:
 

Olemme nopeasti kasvava ja kehittyvä yritys, jonka yli 2 800 suunnittelualan asiantuntijaa luo positiivista muutosta suunnittelun maailmaan. Me uskomme, että tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseen tarvitaan erilainen, aiempaa terävämpi ote.
Palvelumme kattavat teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun, sulautettujen järjestelmien ja IoT:n (esineiden internet) sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut.  

Haemme Etteplanille rekrytoijaa Espooseen. Tehtävä on kokopäiväinen ja kestää vähintään kahdeksan kuukautta. Työ alkaa viimeistään elokuun alussa. Työssä saattaa olla jonkin verran matkustamista, mutta pääsääntöisesti työ tehdään Espoossa. Työsopimus tehdään ainakin aluksi valitun henkilön ja Adeccon välille.
 
Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, mutta olet voinut hankkia osaamisesi myös työn kautta. Sinulla on aikaisempaa kokemusta asiantuntijarekrytoinneista, IT-alan rekrytointikokemuksen katsomme eduksesi. Lisäksi olet kiinnostunut tekniikasta ja sinulla on hyvät IT-taidot. Pystyt tarvittaessa työskentelemään suomen kielen lisäksi englannin kiellellä.
 
Sinulta löytyvät vahvat viestintä- ja yhteistyötaidot. Myös hyvät verkostoitumistaidot auttavat tehtävässä menestymisessä. Osaat organisoida omaa työtäsi, pidät lankoja käsissäsi, etkä päästä niitä putoamaan. Sinulta löytyy myös kykyä ja halua hoitaa rutiineja.
 
Luonteeltasi olet reipas, avoin ja positiivinen. Lisäksi olet oma-aloitteinen ja sinulla on kyky tehdä itsenäistä työtä. Olet työskentelytavaltasi järjestelmällinen, proaktiivinen ja joustava.
 
Rekrytoijan tehtäviin kuuluu osallistuminen aktiivisesti rekrytointiprosessin eri osa-alueisiin. Rekrytoija ottaa vastaan rekrytointitoimeksiannot, suunnittelee ja julkaisee ilmoitukset, tekee suorahakua, käsittelee hakemukset, tekee esikarsinnan, sopii haastattelut ja on tarvittaessa niissä mukana, tarkistaa referenssit ja työtodistukset. Lisäksi hän huolehtii siitä, että hakijat saavat tietoa toimeksiannon etenemisestä.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Saat osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden päästä seuraamaan yrityksen kehitystä näköalapaikalta.
 
Hae tehtävää osoitteessa www.adecco.fi 8.6.2018 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Adeccon yhteyshenkilöltä Noora Paakkarilta sähköpostitse  noora.paakkari@adecco.fi .

Asiakkaan tehtävänimike:  Rekrytoija


Sijainti:  ESPOO


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sisko Lahtinen, +358407795541


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO