Rekryteringsspecialist
Pihlajalinna Terveys Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2020

Vår Distansmedicinsenhet fortsätter med sin framgångsrika tillväxt som en del av Pihlajalinna och nu söker vi en rekryteringsspecialist med ansvar för rekrytering av nya läkare. Rekryteringsspecialisten erbjuds en fast tjänst och har som ansvarsområde att genomföra rekryteringsprocessen från det första mötet ända fram till slutet av den. Den viktigaste delen av ditt arbete är att ständigt skapa nya kontakter till läkare, vilket bl.a. innebär möten, planering av rekryteringskommunikation, telefonjobb samt att framföra konkreta erbjudanden. Du är även aktivt med i utvecklingen av arbetsgivarens bild samt i rekryteringsevenemang till exempel under olika medicinsdagar. Du kommer att vara en del av ett team som består av sakkunniga inom läkarrekrytering, resursfördelning och personalförvaltning. Vår rekryterings- och resursfördelningschef fungerar som teamets förman och vårt kontor ligger i Alberga i Esbo. I arbetet finns möjligheter till att delvis eller helt och hållet jobba på distans – därmed kan du jobba för oss oavsett var i Finland du bor.

Ifall du har utmärkta muntliga och skriftliga kommunikationsfärdigheter samt klarar dig även i krävande förhandlingar både ansikte mot ansikte och per telefon, har du alla förutsättningar att nå framgångar i ditt jobb. Du har en betjäningsvillig och möjlighetsfokuserad inställning och tar ditt ansvar även i skarpa lägen. Du klarar av att prioritera dina arbetsuppgifter och njuter av en arbetsmiljö med ett snabbt tempo, där förändringar alltid också för med sig nya möjligheter. Vi hoppas att du har erfarenhet av direkt rekrytering, läkarrekrytering eller andra rekryteringar på expertnivå. Erfarenhet av att sälja rekryterings- eller hälsovårdstjänster kan även vara en lämplig bakgrund för arbetet. Vi förutsätter att du har en högskoleutbildning samt att du kan kommunicera flytande på svenska.

I jobbet som rekryteringsspecialist får du på nära håll följa med reformerna inom den finländska hälsovården. Som motvikt till kraven erbjuder vi dig en intressant helhet av uppgifter i en dynamisk och varmhjärtad arbetsgemenskap, där en positiv anda råder och där vi alla hjälper till och stöder varandra. Som en av oss på Pihlajalinna öppnar sig även våra mångsidiga utbildnings- och karriärmöjligheter för dig. Kom med på en resa med Pihlajalinna Distansmedicin – en av branschens innovativa och kvalitativa föregångare i centrum av sote-reformen.

Skicka in din CV samt en fritt formulerad ansökan med löneanspråk så fort som möjligt till adressen eveliina.mauno-tervala@pihlajalinna.fi. Använd ”rekryteringsspecialist” som rubrik för din ansökan. Tjänsten tillsätts så fort en lämplig person har hittats.

Du tar väl kontakt ifall du har ytterligare frågor! Rekryterings- och resursfördelningschef Eveliina Mauno-Tervala (tfn. 050 338 1198) svarar på eventuella förfrågningar.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1407092
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Uusimaa, Avoin