RekryKoulutus sisälogistiikan ammattilaiseksi
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Barona Logistiikka hakee rekrytointikoulutuksen kautta varastotyöntekijöitä vakituisiin ja pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Mistä on kyse?

Kyseessä on kolmen kuukauden pituinen rekrytointikoulutus, jonka aikana saat kattavan valmennuksen logistiikan saloihin. Painopiste on työssäoppimisessa, jonka osio koulutuksesta on noin 8 viikkoa. Rekrykoulutuksen kautta sinulla on mahdollisuus työllistyä Suomen suurimpaan henkilöstöpalvelualan yritykseen, jossa pääset kehittämään osaamistasi monipuolisen koulutustarjonnan sekä etenemismahdollisuuksien avulla.

Hakeminen ja valinta

Hakeminen on kaksivaiheinen, joten jätäthän hakemuksen myös TE-palveluille osoitteessa: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/699591

Esivalinta koulutukseen tehdään hakemuksessa annettujen tietojen perusteella, joten hakemustekstissä kannattaa tuoda esille motivaatiosi sekä mahdolliset toiveet esimerkiksi työaikojen osalta. Valinnat haastatteluihin tehdään viimeistään viikolla 22 ja kutsu haastatteluun tulee puhelimitse. Työtehtävissä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista, tarkkuutta, sekä hyvää fyysistä kuntoa. Aikaisempi varastokokemus on eduksi, mutta kaikkein tärkeintä meille on löytää koulutukseen motivoituneita ja hyvällä asenteella työhönsä suhtautuvia henkilöitä.

Koulutuksen sisältö

Koulutus alkaa 17 päivän teoriaosuudella, jossa käydään läpi logistiikan perusteet sekä kaikki yleisimmät työvaiheet: tavaran vastaanotto, hyllyttäminen, keräily, pakkaaminen ja lähettäminen. Tämän osuuden aikana suoritat myös hygieniapassin sekä trukkikortin. Teoriaosuuden koulutuksesta vastaa Taitotalo (osoitteessa Hiomotie 6, Helsinki). Teoriaosuuden jälkeen pääset tositoimiin, eli 38 päivän työssäoppimiseen varastolle. Koulutus kestää yhteensä 55 päivää ja paikkoja koulutukseen on 20.

Teoriapäivien sisältö:

· Orientaatio ja seurantapäivät (2 pv)

· Varastoprosessit ja varastotyö (7 pv)

· Turvallinen työskentely, tietojärjestelmät, erilaiset keräilyvälineet; tavaran vastaanotto, inventointi, keräily ja lähettäminen; pakkaus- ja varoitusmerkinnät (5 pv)

· Työturvallisuus ja ergonomia, ensiapu, asiakaspalvelu varastotyössä, vaaralliset aineet, varastotyössä vaadittavat luvat; trukkikortti ja hygieniapassi (3 pv)

Työssäoppimisjakso suoritetaan Barona Logistiikan omissa kohteissa pääkaupunkiseudulla tai lähikunnissa. Harjoittelu suoritetaan päivävuorossa tai 2-vuorossa (klo 6-14 ja klo 14-22).

Lisätietoja koulutuksesta antavat:

· Barona: Antti Paakkulainen, puh. 044 992 2444, antti.paakkulainen@barona.fi

· Taitotalo: Janne Nevakare, puh. 043 825 9181, janne.nevakare@taitotalo.fi

Oppilasvalinnan suorittaa työ- ja elinkeinotoimisto: Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452076
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (antti.paakkulainen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0449922444
  • Sijainti: Vantaa, Mäntsälä