(Poistunut julkaisusta)

Rekrykoulutus Paino-ja laminointiosastolle
Wipak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Wipak Oy hakee Nastolan toimipisteeseen henkilöitä koulutettavaksi

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖIKSI PAINO- JA LAMINOINTIOSASTOLLE

Työtehtävä edellyttää motivaatiota työskennellä prosessituotannossa ja soveltuvuutta vuorotyöhön. Materiaalilogistiikan hoitamista varten sinulla tulee olla voimassa oleva ajokortti. RekryKoulutus ja työtehtäviin perehdyttäminen pidetään suomeksi, jonka vuoksi edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi prosessiteollisuuden perustutkinto tai työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä.

RekryKoulutuksen hyväksytysti suorittaneilla ja tehtävään soveltuvilla on mahdollisuus työllistyä Wipak Oy:lle määräaikaiseen työsuhteeseen helmikuulle 2020 saakka. Tarpeemme on palkata kymmenen uutta työntekijää, osassa tehtävistä on mahdollisuus vakinaistamiseen. Koulutus toteutetaan Nastolassa yhteistyössä Hämeen TE-toimiston ja Ammattienedistämislaitoksen (AEL) kanssa. Koulutuksen aikainen työssäoppiminen tapahtuu tuotantotehtävissä eri työaikamuodoissa tehtaallamme.

TYÖTEHTÄVÄ JA SEN VAATIMUKSET
Paino- ja laminointiosaston työntekijän päätehtävänä ovat fleksopaino- tai laminointikoneen tuotannon ylläpitäminen laadukkaasti ja tehokkaasti. Muita työtehtäviä ovat muun muassa materiaalilogistiikan hoitaminen, laadunvalvonta ja niihin liittyvät mittaukset sekä käyttäjäkunnossapito.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja aikaansaavaa työasennetta sekä järjestelmällistä ja huolellista otetta työhön. Oletamme, että olet vastuuntuntoinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Mikäli olet ahkera ja viihdyt tehdasympäristössä tehtävässä työssä, saatat olla etsimämme henkilö.

KOULUTUSSISÄLLÖT:

Fleksopainamisen ja laminoinnin tuotantotyö, -prosessi ja -tekniikka (lähiopetus 6 pv + etäoppiminen 2 pv)
- Fleksopainamisen tuotantotyö, -prosessi ja -tekniikka Wipakissa
- Liimalaminointi Wipakissa
- Käyttäjäkäynnissäpidon perusteet

Turvallinen työskentely (lähiopetus 4 pv + etäoppiminen 1 pv)
- Trukinkuljettajan koulutus (trukkikortti)
- Tuotantotyön työturvallisuus ja ergonomia (työturvallisuuskortti)
- Hätäensiapu
- Kemikaaliturvallisuus ja räjähdysvaarallisissa tiloissa työskentely
- Fyysisen tuotantotyön työergonomia ja vuorotyössä jaksaminen

Kustannustehokas ja tuottava työskentely (etäoppiminen 1 pv)

Ohjattu työharjoittelu ja työssäoppiminen (32 pv)

Opinnot toteutetaan lähiopetuksena, etäoppimisena ja työssäoppimisena aikavälillä 1.4.2019 - 7.6.2019. Koulutuksen laajuus on 46 päivää, joista 32 päivää on työssäoppimista. Koulutus järjestetään Wipak Oy:n tiloissa Nastolassa (Wipaktie 2, 15550 Nastola).
Työssäoppimisen aikana noudatetaan yrityksen normaaleja vuorotyöaikoja.

Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat työlinjan koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702 (ma - pe klo 9.00 - 16.15), koulutusneuvonta@te-toimisto.fi ja www.facebook.com/koulutusneuvonta

HAKEMINEN JA VALINNAT:
Koulutukseen valinta tapahtuu hakemusten ja henkilökohtaisen haastattelun perusteella. Hakemuksesi vaikuttaa siihen, kutsutaanko sinut haastatteluun, joten täytä sähköinen hakemus huolella, sillä se on samalla työpaikkahakemus. Kiinnitä erityistä huomiota perusteluihin ja oman motivaatiosi kuvaamiseen.

Wipak Oy tarjoaa sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän pakkausliiketeollisuuden ytimessä ja kehityksen kärjessä, hyvät työsuhde-edut sekä savuttoman, turvallisuuteen panostavan työympäristön. Bonuksena luonnollisesti kiva tiimi kenen kanssa tehdä töitä!

Lisätietoja koulutuksesta ja hakeutumisesta löydät: https://bit.ly/2BUib41