(Poistunut julkaisusta)

Rekrykoulutus metsäkoneen osavalmistajaksi (John Deere, Outokummun Metalli, Rakennustempo)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

Haemme rekrytointikoulutuksen (681181) kautta työntekijöitä hitsaus- ja särmäystehtäviin Joensuuhun ja Outokumpuun seuraaviin yrityksiin:

John Deere Forestry Oy, Joensuu: 2 hitsaajaa
Outokummun Metalli Oy, Outokumpu: 2-3 hitsaajaa
Rakennustempo Oy, Joensuu: 2-3 hitsaajaa (säiliö) ja 1 särmääjä

HUOM! Mainitse koulutushakemuksessa toiveet siitä, mihin yrityksiin RekryKoulutukseen hakeudut. Valintaprosessissa huomioidaan nämä yritystoiveet.

Kuka voi hakea?
Etusijalla koulutukseen ovat työttömät tai työttömyysuhan alaiset henkilöt, joilla on kone- ja metallitekniikan tuntemusta tai muuta harrastuneisuutta alaan ja motivaatio haettuja tehtäviä kohtaan.

Rekrytointikoulutus muodostuu kaikille opiskelijoille tarkoitetuista yhteisistä opinnoista ja henkilökohtaistetuista työpistekohtaisista opinnoista, joiden sisällöt poikkeavat toisistaan. Kaikissa työpistekohtaisissa opinnoissa on mukana työssä oppiminen.

Koulutuksen kesto:
Koulutuksen kesto on enintään 80 päivää, josta 56 päivää on työssäoppimista valitussa yrityksessä. Koulutuksen jälkeen kaikki koulutuksen läpäisseet henkilöt työllistetään valittuun yritykseen aluksi joko RTK-Henkilöstöpalvelun kautta tai suoraan yrityksen kirjoille.

Hakeminen:
Koulutukseen haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa:

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/681181?searchPhrase=681181&&&announced=0&sort=1

Voit seurata koulutuksen valintaprosessia Oma asiointi -palvelun kautta.
Hakuaika 16.9.2018 asti. Koulutus alkaa 1.10.2018.

Koulutuksesta järjestetään INFOTILAISUUS pe 31.8.2018 klo 13.00 John Deeren tiloissa, os. Pyhäselänkatu 18, Joensuu. Paikalla ovat yritysten ja kouluttajan edustajat kertomassa koulutuksesta sekä avoinna olevista työtehtävistä.

Lisätietoa koulutuksesta antavat:
Pohjois-Karjalan koulutuspalvelu Oy:
Koulutuspäällikkö Jorma Kareinen, p. 050 409 6015, jorma.kareinen@pkky.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:
Avainasiakaspäällikkö Jukka Väisänen, p. 045 2312399, jukka.vaisanen@rtkpalvelu.fi
Rekrytointivastaava Tanja Asikainen, p. 050 376 5735, tanja.asikainen@rtkpalvelu.fi

Lisätietoa hakemisesta ja taloudellisista tuista:
Koulutusneuvonta p. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.