(Poistunut julkaisusta)

RekryKoulutus CNC-koneistajaksi, JELD-WEN Kuopion ovitehdas
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

RekryKoulutus CNC-koneistajaksi, JELD-WEN Kuopion ovitehdas

CNC-koneistajan RekryKoulutus järjestetään yhteishankintana Hi-Tech Education Oy:n, Pohjois-Savon TE-toimiston ja Pohjois-Savon ELY-keskuksen kanssa. Henkilövalinnoissa asiakasyrityksen yhteistyökumppanina toimii RTK-Henkilöstöpalvelu Oy.

Haemme viittä henkilöä koulutettavaksi Jeld-Wen Suomi Oy:lle CNC-koneistajan tehtäviin Kuopioon.

JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin. Ovitehtaat toimivat Kuopiossa sekä Vääksyssä ja JELD-WEN työllistää Suomessa yli 300 henkilöä.

Koulutuksen tavoitteena on antaa hyvät valmiudet työskennellä itsenäisesti ja tehokkaasti JELD-WENIN Kuopion ovitehtaan tuotannossa. Koulutuksessa perehdytään mm. materiaalitekniikkaan, CNC-tekniikkaan, CNC-terätekniikkaan, työyhteisössä toimimiseen sekä tuoteominaisuuksiin.

Työ on pääsääntöisesti seisaaltaan tehtävää 3-vuorotyötä, joten siinä pärjäävät kaikki hyvän peruskunnon omaavat henkilöt sukupuoleen katsomatta. RekryKoulutus ei vaadi erityistä pohjakoulutusta tai muita ominaisuuksia hakijalta, vaan koulutukseen voivat pyrkiä kaikki, joilla on motivaatiota työskennellä puutuoteteollisuuden parissa. Lisäksi toivomme sinulta halua oppia uusia asioita, sitoutumista työhön, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja hyviä tiimityötaitoja. Hakijalle eduksi on hallita tietotekniikan perustaidot.

Kaikki RekryKoulutuksen hyväksytysti suorittaneet henkilöt työllistyvät yrityksen työtehtäviin aluksi RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, josta mahdollisuus työllistyä jatkossa yrityksen työntekijäksi. Työsuhteen voimaantulon edellytyksenä on hyväksytty työterveystarkastus koulutuksen aikana. Koulutuksen jälkeen palkkaus on mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta noudattaen.

JELD-WENILLÄ pääset työskentelemään nykyaikaisissa tuotantotiloissa, moderneilla koneilla ja laitteilla. Tuotannossa on erityisesti panostettu työturvallisuuteen ja ergonomiaan.

Koulutus on suunnattu työttömille tai välittömän työttömyysuhan alla oleville hakijoille.

RekryKoulutus alkaa maanantaina 4.11 Koulutuksen kesto on 45 päivää.

Hakemukset tulee jättää 16.10.2019 mennessä sähköisellä hakulomakkeella sekä www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat että www.te-palvelut.fi, haussa oleva työvoimakoulutus.

TE-palveluiden koulutusnumero: 688237

Lisätietoja RekryKoulutuksesta antaa:

RTK-henkilöstöpalvelu, rekrytointivastaava Susanna Koponen, p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.