(Poistunut julkaisusta)

RekryKoulutuksella kuorma-autonkuljettajaksi (nro 695578)
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020
RekryKoulutuksella kuorma-autonkuljettajaksi (nro 695578)

Kuljetuspalvelut.com (Uudenmaan Kuljetuspalvelu Oy ja Lempäälän Autokuljetus Oy) on vuonna 1994 perustettu perheyritys, joka on kasvanut yhden auton kuljetusliikkeestä yli 100 auton ja useamman toimialan mm. kappaletavarajakelu, elintarvikejakelu, nosturiauto kuljetuspalveluiden tuottajaksi. Laajentuessaan Kuljetuspalvelut.com on jakanut palveluitaan useampaan yritykseen toimialoittain. Asiakkaina on maan johtavia kuljetusyhtiöitä sekä erilaisia kuljetuspalveluja tarvitsevia yrityksiä ja toimijoita. Kuljetuspalveluille tärkeää henkilökunnan hyvinvointi, kouluttaminen sekä ammattipätevyyden ylläpito. Motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökunta toimii vastuullisesti niin kilpailijoita, viranomaisia, yhteistyökumppaneita kuin työnantajaa kohtaan ollen täten heidän tärkein voimavaransa.

 

Asiakkaamme KULJETUSPALVELUT.COM kouluttaa kanssamme yhteistyössä itselleen useita ammattikuljettajia. Koulutuksen ja siihen sisältyvän työssä oppimisen kautta koulutettavat (tulevat työntekijät) saavat itselleen C- ajo-oikeuden, ammattipätevyyden sekä työssä vaadittavat kortit (arvo n. 5000€). Koulutuksen hyväksytysti suorittaneille on pysyvästi ja kokopäiväisesti töitä.
Opetus tapahtuu pääosin Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK:n Nirvan kampuksella osoitteessa Kurssikeskuksenkatu 11, Tampere.
Koulutuksesta jää opiskelijan maksettavaksi lääkärintodistuksesta ja koulutuksen viranomaismaksuista aiheutuvia kustannuksia noin 150 euroa.

Hakijoilta toivomme:

 • motivaatiota kehittyä hyväksi ammattikuljettajaksi
 • hyvää suomen kielen taitoa
 • halua sitoutua ja työllistyä Uudenmaan Kuljetuspalveluille tai Lempäälän Autokuljetukselle koulutuksen päätyttyä
 • tarkkuutta, huolellisuutta, valmiutta työskennellä kiireen alla ja eri vuorokauden aikoina sekä hyvää fyysistä kuntoa
 • vähimmäisvaatimuksena B-ajo-oikeus
 • ja koulutukseen voi osallistua, vaikka C-ajo-oikeus olisi jo suoritettuna ja esim. ammattipätevyys puuttuu

 

Tarjoamme:

 • kattavan koulutuksen, jossa kaikki työhön liittyvät oleelliset asiat koulutetaan
 • asianmukaiset kuljetustyössä vaadittavat työvarusteet
 • C-ajo-oikeuden, ammattipätevyyden sekä työssä vaadittavat kortit (arvo n. 5000€)
 • palkka, AKT kuorma-autoalan työehtosopimus
 • hyvän työporukan ja ajojärjestelijöiden tuen työhön
 • nykyaikaisen kuljetuskaluston (keski-ikä alle 5 vuotta)
 • koulutuksen ja työllistymisen jälkeen mahdollisuus suorittaa logistiikka-alan tutkinto oppisopimuksella

Kiinnostuitko? Unelmoitko kuorma-autonkuljettajan työstä? Oletko harkitsemassa ammatinvaihtoa? Tässä sinulle hieno mahdollisuus hankkia työhön vaadittava koulutus ja kuljettajan työssä vaadittavat kortit sekä työpaikka.

Koulutuksen hakuaika päättyy 6.12.2020. Koulutus alkaa 25.1.2021.

Koulutushakemusten esivalinta pidetään 8.12.2020, jolloin hakemukset käydään läpi yhteistyössä työnantajan, kouluttajan ja TE-toimiston kanssa. Valintahaastatteluun kutsutaan koulutushakemuksen perusteella, joten täytä hakemuksesi huolella.
Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan 10.-11.12.2020 pidettävään haastatteluun ja ajonäytteeseen. Haastattelukutsut ilmoitetaan puhelimitse. Ajonäyte suoritetaan koulutuspaikan henkilöautolla. Koulutuksen valintahaastatteluun kutsuttavien on esitettävä Traficomin ajokorttiote mobiililaitteella tai tulostettuna sivuilta https://www.traficom.fi/fi/asioi-kanssamme/kuljettajatiedot-ja-ajokorttiote

Jätä hakemus oheisen linkin kautta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/695578?searchPhrase=eezy&&&announced=0&sort=1

Eezy Henkilöstöpalvelut – Vapaus tehdä.

Eezy on Suomen monipuolisin työelämän toimija, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle. Olemme helposti saatavilla urasi käänteissä, etsitpä sitten ensimmäistä työpaikkaasi, vakituista työtä, lisäansioita elämiseen, vauhtia urakehitykseesi tai vapautta toteuttaa omia unelmiasi.